Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT service

Hardware en de beste IT service, exact passend bij uw organisatie.

Bij Axoft IT & Telecom vindt u de ‘best of breed’ die past bij uw behoefte. Onze gekwalificeerde supportengineers zijn door de diverse producenten getraind en gecertificeerd op productniveau. Zowel aan de hard- als aan de softwarekant (van OS tot en met back-up, antivirus, antispam, security etc.). Het past in onze visie op IT-service. Omdat wij vinden dat we voor alles wat we leveren, ook de complete service- en garantieafhandeling moeten kunnen verzorgen. Hardware functioneert uiteraard niet zonder de juiste up-to-date software en dat geldt ook voor het LAN, WAN etc. Wij hebben kennis van alle onderdelen. Van servers en storage tot en met het operating system en de routers. En zorgen voor de verbinding en de goede werking van uw ICT-omgeving.

Mogelijkheden IT service

Bij Axoft voeren we enkel gerenommeerde A-merken en wij zijn bekend met alle producten die wij adviseren. Zo weet u zich verzekerd van de beste IT-service, kwaliteit, en garantieafhandeling. Wij investeren in de relatie met onze klanten, de relatie met onze eigen mensen én in de relatie met de producenten en dat betaalt zich terug op alle fronten. Het zorgt voor een stabiele, tevreden klantenset die weer zorgt voor voldoende uitdagende projecten voor onze ambitieuze engineers. Zo wordt de kennis geborgd, vergroot en gedeeld over de disciplines heen.

Als merkonafhankelijke leverancier zijn wij in staat om de optimale productcombinatie aan te bieden, voorzien van de bijbehorende IT-services, exact passend bij uw behoefte met de mogelijkheid om mee te groeien met uw organisatie.

Maak online een afspraak