Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT servicedesk

Een daadkrachtige IT servicedesk ter ondersteuning van uw eigen on-site netwerk
On premise serverhardware in eigen beheer. Uw eigen LAN, Local Area Network, functioneert alleen goed, wanneer het is opgebouwd uit op elkaar afgestemde componenten. Axoft IT & Telecom staat als merkonafhankelijke system integrator garant voor de ‘best of breed oplossing’, waarmee we per situatie de meest optimale omgeving kunnen adviseren, implementeren én onderhouden.

Mogelijkheden

We beschikken over een team van netwerkengineers en -architecten, hard- en softwarespecialisten, ervaren projectmanagers én een altijd bereikbare IT-servicedesk.

Support bij u op locatie (zowel kennisondersteunend als preventief en correctief), is wenselijk om de omgeving in samenwerking met uw IT-afdeling, in topconditie te houden en te optimaliseren. Remote support kan (een deel van) de gewenste oplossing bieden. De IT-servicedesk van Axoft is veelal uw eerste aanspreekpunt voor support. Onze IT-servicedesk heeft een hoog oplossend vermogen. Wat betekent dat we u vaak direct van een passend antwoord kunnen voorzien zodat u vooruit kunt. Eerstelijns- en tweedelijnssupport is op deze wijze goed afgedekt. Calls worden professioneel gelogd, (support)acties uitgezet en historisch gerapporteerd zodat het deel kan uitmaken van uw IT-beleid. Alles draait om communiceren en klantfocus.

Interesse?

Hardware is tegenwoordig meer en meer een commodity. Toch is het zeker wanneer het als hart van de IT-omgeving fungeert van groot belang, dat u kunt vertrouwen op stabiele apparatuur. Advies, levering, implementatie én support in één hand. Dat alles, gecombineerd met onze klantvriendelijke IT-servicedesk, is onze garantie aan u voor een werkende IT-omgeving met een maximale uptime.

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen!

Maak online een afspraak