Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT uitbesteden

Uiteraard zijn er organisaties die halsstarrig vasthouden aan het in eigen beheer houden van de totale IT. Soms is dat ook goed te doen vanwege de omvang en complexiteit. En doordat alle kennis aanwezig is, maar vaak is het wel een dure aangelegenheid. U kunt de IT uitbesteden aan Axoft en daarmee de beschikbaarheid van uw IT omgeving verhogen én besparen op uw IT kosten. U hoeft niet langer te investeren in kennis die u niet vaak nodig heeft. Wij beheren uw IT omgeving op afstand en komen bij u langs wanneer de situatie daarom vraagt, conform de in de XLA (Experience Level Agreement) vastgelegde afspraken.

Mogelijkheden

IT uitbesteden is eng? Graag brengen wij u in contact met enkele relaties van ons die jaren geleden al hebben gekozen voor Axoft. En die tot grote tevredenheid het complete beheer bij ons hebben belegd. IT uitbesteden kan in alle varianten. U kunt alles bij ons onderbrengen, maar wij kunnen ook fungeren als back-up en sparringpartner voor uw eigen systeembeheerders. Zo kunt u wennen aan het idee.

Interesse?

Wij bieden u slimme, geïntegreerde totaaloplossingen op het gebied van IT & Telecom waarmee we u volledig ondersteunen bij de primaire bedrijfsprocessen. Onze gecertificeerde specialisten kunnen uw on premise omgeving (remote en op locatie) beheren, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres wanneer het gaat om cloud- en datacenteroplossingen, online werkplekoplossingen, helpdesk & systeembeheer, storage & back-up en het volledig uitbesteden van uw IT.

Maak online een afspraak