Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Kosten IT

Wat is de daadwerkelijke TCO (Total Cost of Ownership) van uw totale ICT? Kosten IT? Geen idee, horen we vaak wanneer we daarnaar vragen. Het is veel meer dan de investering in hard- en software. De frustrerende, telkens terugkerende investering in nieuwe hard- en software. Want deze sector wordt als geen ander gekenmerkt door de razendsnelle technische ontwikkelingen, die nauwelijks te volgen zijn. Wat ons betreft hoeft u ook helemaal niet te volgen. Maar enkel dat eruit te pikken wat voor uw business van belang is.

Wanneer u benieuwd met naar de kosten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Contact opnemen kan uiteraard vrijblijvend!

Kosten IT – Mogelijkheden

De adviseurs van Axoft trekken samen met u op en helpen u met kostenbesparende oplossingen die u maximale flexibiliteit en gebruiksgemak bieden. Wij hebben alles in huis om u compleet te ontzorgen met de voor u passende mix van hosting waarbij uw servers in onze beveiligde datacenters staan of waarbij u enkel ruimte ‘huurt’ op onze servers in combinatie met Software as a Service (SaaS), Cloud Werkplek, (remote) beheer etc.

Als full service provider zorgen onze gemotiveerde professionals dat IT en Telecom altijd naadloos aansluiten op de veranderende klantwensen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Dan kunt u deze hier bekijken.

Interesse?

Desgewenst betaalt u een vast bedrag per medewerker. Komt er een medewerker bij dan weet u dus precies met welk bedrag de Kosten IT stijgen. Kosten IT? Lager dan ooit en eenvoudig te budgetteren, omdat u vanaf nu exact op voorhand weet wat u maandelijks kwijt bent. U betaalt voor de functionaliteit die u wenst en enkel voor het daadwerkelijke gebruik. Want behalve opschalen kunt u in geval van krimp ook simpel ‘afschalen’ wanneer de situatie daarom vraagt.

Maak online een afspraak