Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

KPN ÉÉN beheer

KPN ÉÉN beheer
Bent u op zoek naar KPN ÉÉN beheer? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Axoft IT & Telecom is een betrouwbare, deskundige en betrokken partner op het gebied van IT en telecom. Wij helpen u graag uw bedrijf goed in te richten op het gebied van IT en Telecom. Wanneer u bent geinteresseerd in KNP ÉÉN kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. Ook bij vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

KPN ÉÉN beheer door Axoft IT & Telecom

Als full serviceprovider zorgen wij er altijd voor dat IT en Telecom naadloos aansluiten op de veranderende klantwensen. Allereerst verdiepen wij ons graag in uw bedrijf zodat wij een plan kunnen maken welke aansluit op uw bedrijf en wensen en waarmee wij u optimaal van diensten kunnen zijn. Hierbij kunt u ook denken aan KPN ÉÉN, sinds 2011 KPN Platina Excellence Partner, de hoogst haalbare titel van KPN. Daarom zijn onze specialisten uw sparringpartners als het gaat om KPN ÉÉN.

Waarom KPN ÉÉN?

KPN ÉÉN is de zakelijke oplossing voor al uw bedrijfscommunicatie. Door middel van deze oplossing kunt u via één abonnement en één aanspreekpunt profiteren van alle telecom en IT diensten die uw bedrijf nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan vast internet met vast bellen en zakelijk pinnen maar ook mobiel bellen. Op deze manier kunt u de bereikbaarheid van uw bedrijf verbeteren en kunnen uw medewerkers optimaal samenwerken, ook op afstand.

Contact

Bent u geïnteresseerd in KPN ÉÉN voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor u te bespreken. Wanneer u meer informatie wilt over onze diensten kunt u ook altijd ons informatie nummer bellen.

Maak online een afspraak