Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

KPN ÉÉN MKB

KPN ÉÉN is geschikt voor zowel ZZP’ers, MKB als Grootzakelijk. De oplossing is geschikt voor bedrijven van 1 tot 150 medewerkers. Wanneer u interesse heeft in KPN ÉÉN MKB helpen wij van Axoft IT & Telecom u hier graag bij! Axoft IT & Telecom is sinds 2020 KPN Strategisch Partner, de hoogst haalbare titel van KPN. Om deze reden zijn onze specialisten voor u de juiste sparringpartners als het gaat om KPN ÉÉN. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

KPN ÉÉN MKB door Axoft IT & Telecom

Wij zijn een deskundige, betrokken en betrouwbare partner op het gebied van IT en Telecom. Wij zorgen er al full service provider graag voor dat de IT en telecom binnen uw bedrijf naadloos aansluit bij uw wensen. Voor alle oplossingen op het gebied van IT en Telecom voor uw bedrijf, waaronder ook KPN ÉÉN zakelijk, kunt u bij ons terecht!

We beginnen met het verdiepen in uw organisatie. Door deze informatie en het bespreken van uw wensen kunnen wij een plan opstellen welke naadloos aansluit bij uw bedrijf.

Waarom KPN ÉÉN?

Met KPN ÉÉN heeft u al uw diensten die u nodig heeft voor uw bedrijf onder één dak. Zo kunt u via één abonnement en één aanspreekpunt profiteren van alle IT en telecom diensten die uw bedrijf nodig heeft. Denk hierbij aan vast internet met vast bellen en zakelijk pinnen maar ook mobiel bellen. Het de zakelijke oplossing voor al uw bedrijfscommunicatie. U kunt op deze manier de bereikbaarheid van uw bedrijf verbeteren en uw medewerkers kunnen zo optimaal samenwerken, ook op afstand.

Contact

Wilt u meer informatie over KPN ÉÉN? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! U kunt ons mailen maar u kunt ook altijd naar het informatienummer bellen. Bent u geïnteresseerd in KPN ÉÉN voor uw bedrijf? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Maak online een afspraak