Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Managed printing

Managed printing van Axoft is de ideale tool om inzage te krijgen in uw printgebruik en -verbruik, en kosten te besparen binnen uw bedrijf. Printen, en alles wat daarbij komt kijken, neemt een groot deel van de jaarlijkse kosten van een bedrijf in beslag. Dit kan oplopen tot wel 15%. Wanneer je gebruik maakt van managed printing diensten, kun je hier gemiddeld 30% op besparen!

Kostenbesparing door managed printing

Bij printen moet u niet alleen denken aan het uitprinten van documenten, maar ook aan kopiëren, en het scannen van documenten om deze vervolgens op papier te dupliceren. De kosten hiervan lopen ongemerkt snel op. Vaak is hier weinig tot geen zicht op, en is het lastig om deze kostenpost in kaart te brengen. Het analyseren van het printverbruik is een grote stap naar kostenbesparing.

Managed printing diensten van Axoft

Axoft is ervaren specialist op het gebied van IT en telecom, en houdt zich bezig met nieuwe manieren om bedrijven efficiënt te laten werken. Hieronder valt managed printing, maar ook bijvoorbeeld het regelen van telefonie en werkplekken via de cloud. Wij beschikken over een online klantenportaal, waardoor u inzage heeft in bijvoorbeeld afdrukvolumes, tonerverbruik en de service afhandeling. Tonerbestellingen worden geautomatiseerd, zodat u nooit meer zonder inkt zit. Axoft biedt u een allesomvattende printeroplossing, en grip op uw afdrukapparatuur en -volumes. Hierdoor worden niet alleen grote kosten bespaard, maar ook veel tijd. Onze managed services zorgen ervoor dat u kan focussen op uw werk, en automatisch kostenbesparend te werk gaat.

Interesse?

Heeft u interesse in de managed services van Axoft? Neem dan contact met ons op. Dit kan direct via het informatienummer, of via e-mail en het contactformulier op de website.

Maak online een afspraak