Whatsapp met ons

3 Essentiële redenen om over te stappen naar de cloud
Nieuws 29 oktober 2018

3 Essentiële redenen om over te stappen naar de cloud

In Nederland zijn er steeds meer bedrijven die in rap tempo de cloud omarmen. Maar liefst 45 procent van alle bedrijven heeft de testfase inmiddels achter zich gelaten, waarvan 35 procent al over een cloud computing-plan beschikt. Deze cijfers zijn afkomstig uit onderzoek van Microsoft.

We geven u 3 belangrijke redenen waarom veel van onze bestaande en nieuwe klanten zijn overgestapt op de cloud, en waarom u in 2019 beter niet achter kunt blijven:

1.    Het zorgt voor flexibiliteit

Niet iedere werknemer is tegenwoordig op kantoor te vinden. Steeds meer werknemers werken parttime, mobiel of vanuit huis. Dan is het fijn als zij beschikken over een goedwerkende cloud omgeving, waar alle bestanden veilig zijn opgeslagen. Uw medewerkers beschikken over een veilige en afgeschermde omgeving en hebben vanaf iedere verbinding toegang tot de benodigde applicaties en data. Tevens biedt de cloudomgeving extra kansen. U kunt zich als bedrijf namelijk blijven ontwikkelen om nieuwe applicaties te implementeren die veel werk uit handen nemen. Zo kunt u efficiënter werken, doordat grote delen van de applicaties alleen digitaal worden gebruikt en niet draaien op de fysieke hardware.

2.    Geen zorgen over onderhoud en beveiliging

Wanneer u het fysieke onderhoud van de cloud uitbesteedt aan een deskundige IT-partij, hoeft u zich geen zorgen te maken over de last van het onderhoud. Wij onderhouden uw cloud en zorgen tevens voor goede beveiligingsmaatregelen. Hiernaast houden wij u ook continue op de hoogte over alle nieuwe innovaties op het gebied van toepassingen en beveiligingen. Zo ontzorgen wij u compleet. En kunt u zich weer volop bezighouden met de uitvoering van uw core-business.

3.    U bouwt een concurrentievoordeel op

De markt verandert razendsnel. Hierbij betekent stilstand toch echt achteruitgang. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Concurrenten die juist gebruik maken van flexibele en innovatie-ondersteunende werkomgevingen, verkrijgen hierdoor concurrentievoordeel. Wees hen tijdig voor en wees wendbaarder in uw bedrijfsprocessen.

Kies de juiste partner

Axoft helpt bedrijven te migreren naar de cloud. Wij hebben jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van cloud technologie. Wij kunnen u dan ook helpen met het uitdenken van de Cloud Roadmap, waarbij uw IT-behoeftes in kaart worden gebracht. Zo weet u precies welke software en applicaties bij uw bedrijfsdoelstellingen passen.

Bel of mail gerust onze specialisten die vervolgens vrijblijvend met u in gesprek gaan om uw bedrijfsstrategie betreffende dit onderwerp, op een juiste wijze vorm te geven. Wij helpen u graag verder.