Whatsapp met ons

Bestel met zekerheid en gemak in de Axoft-webshop
Nieuws 16 juni 2021

Bestel met zekerheid en gemak in de Axoft-webshop

Collega’s kunnen anno 2021 niet meer zonder een zakelijke smartphone. Maar hoe zorgt u ervoor dat zij toestellen hebben waar ze blij mee zijn, die goed werken, en… waar u weinig voor hoeft te regelen? De Axoft Webshop biedt uitkomst. Bestel uw zakelijke toestellen voortaan in de Axoft-webshop en u heeft er verder geen omkijken naar. Collega Ricardo benoemt een aantal redenen om hiervoor te kiezen.

 • Uitgebreide keuze in toestellen

  De ene collega gebruikt liever een Samsung-smartphone, de voorkeur van de andere gaat uit naar Apple – want die gebruikt hij privé ook al. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan smartphones. Verschillende merken, groottes, prijzen. Maar één aspect delen ze allemaal: ze voldoen aan de modernste standaarden, beschikken over de beste beveiliging in de markt en zijn scherp geprijsd. Dat maakt elke keuze een goede keuze.

 • Gemak

  Het bestellen, configureren, uitleveren van zakelijke toestellen; er kan snel veel tijd in gaan zitten. Tijd die u liever anders besteedt. Met de webshop van Axoft en onze dienstverlening kiest u voor gemak en zekerheid. U heeft er geen omkijken naar en weet dat uw collega’s een goed en veilig zakelijk toestel ontvangen.

 • Veilig vanuit de doos

  De data en apps op zakelijke smartphones wilt u goed beveiligd hebben. Als u dat wilt, kunnen we de toestellen vooraf voorzien van een zakelijk gebruikersprofiel. Vanuit de doos zijn de toestellen dan direct goed ingesteld, veilig en klaar voor gebruik. Via uw eigen Mobile Device Management-oplossing beheert u de toestellen vervolgens gemakkelijk op afstand. Het vooraf configureren van de toestellen kan zowel met Samsung- als Apple-smartphones.

 • Vandaag besteld, morgen in huis

  Niemand wacht graag op zijn nieuwe toestel. Zeker niet als je bijvoorbeeld een defect toestel vervangt en iemands bereikbaarheid daarvan afhangt. Daarom zien u en uw collega’s in de webshop meteen of het toestel naar keuze op voorraad is. Is dat het geval? Dan is vandaag besteld, morgen in huis. Wel zo prettig.

Al je IT op één plek

Kies voor het gemak van één leverancier voor al uw IT- en telecomoplossingen. Dat praat wel zo makkelijk én u kunt ervan op aan dat alles naar behoren werkt. Wilt u ook het gemak ervaren van bestellen via onze webshop? Vraag ons gerust om een login en we maken een account voor u aan. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag!

Ricardo de Rijcke
Commercieel Manager Axoft IT & Telecom