Whatsapp met ons

Cybersecurity: Zeven inzichten die u opdoet bij de Axoft Security Fundamentals-training
Nieuws 26 april 2021

Cybersecurity: Zeven inzichten die u opdoet bij de Axoft Security Fundamentals-training

Is de cybersecurity kennis van u en uw collega’s nog wel op peil? Hoewel er steeds meer aandacht voor cybersecurity komt, is het soms moeilijk bij te houden wat u zelf kunt en moet doen. Axoft organiseert daarom Security Fundamentals-trainingen, waarmee u de basis van cybersecurity leert. Collega Vincent van den Berg geeft zeven voorbeelden van nuttige inzichten die u tijdens deze training opdoet.

1. Wat cybersecurity precies is

U heeft waarschijnlijk wel een idee wat cybersecurity inhoudt: het optimaal beschermen van bedrijfsgegevens. Maar op welke vlakken moet de data beschermd worden? En waartegen dan precies? De Axoft Security Fundamentals-training begint bij de basis, zodat u precies weet wat cybersecurity is en welke aspecten hierin belangrijk zijn.

2. Waarom cybersecurity cruciaal is

Steeds meer organisaties worden getroffen door cybercriminaliteit. Toch worden cyberdreigingen nog vaak onderschat. Tijdens de training leggen we aan de hand van praktijkvoorbeelden duidelijk uit wat de risico’s van gebrekkige cybersecurity zijn en hoe oplossingen dit tegen kunnen gaan.

3. Hoe u dreigingen herkent en bestrijdt

Een sterkere cybersecurity begint bij u en uw collega’s. Een aanzienlijk deel van alle risico’s kan voorkomen worden wanneer u ze als zodanig herkent. Met deze training brengt u niet alleen uzelf maar uw hele organisatie op het juiste kennisniveau om bijvoorbeeld verantwoord met gegevens om te gaan en phishing-mails te herkennen. Hiermee bent u veel cybercriminelen al een stap voor.

4. Hoe uw security er nu voor staat

Om uw cybersecurity te verbeteren moet u eerst weten waar u nu staat. Daarom helpen we u in deze training om kritisch naar uw huidige beveiligingsoplossingen te kijken. Ons doel? Concrete handvatten bieden om de huidige situatie te verbeteren, zodat u weerbaar blijft tegen de nieuwste vormen van cybercrime.

5. Het belang van security op maat

Niet iedere cybersecurityoplossing is geschikt voor ieder bedrijf. Maatwerk is altijd effectiever en efficiënter. Daarom leert u tijdens de Axoft Security Fundamentals-training niet alleen welke next steps ú kunt nemen om uw beveiliging te verbeteren, maar ook welke maatregelen wel of niet bij uw bedrijf passen. Hiermee bouwt u een omgeving op die perfect aansluit bij uw werksituatie.

6. Hoe u uw cybersecurity regelt én onderhoudt

Een set cybersecurityoplossingen in gebruik nemen is maar de helft van het verhaal. Hoe onderhoudt u deze oplossingen, zodat u doorlopend optimaal beveiligd blijft? Onze experts besteden hier ruime aandacht aan in de training, zodat u helemaal op de hoogte bent rondom dit veelgehoorde securityvraagstuk.

7. Wat de laatste ontwikkelingen in het veld zijn

Cybercriminelen staan nooit stil, dus ook het cybersecuritylandschap is altijd in beweging. Onze collega’s houden dit natuurlijk nauwlettend in de gaten. Zo is hun kennis altijd op peil. In deze training praten we u volledig bij over de nieuwste trends op het gebied van cybercrime en hoe u zich hiertegen wapent.

Wees cybercriminelen te slim af

Wilt u uw beveiligingsrisico’s zo efficiënt en effectief mogelijk verlagen? Met de Axoft Security Fundamentals-training doet u alle kennis op die u nodig heeft. De training kan online, op locatie, of op ons Axoft Expert Centre gevolgd worden. Schrijf u nu in voor de volgende sessie!