Whatsapp met ons

De 10 minuten upgrade voor ondernemers
Nieuws 29 januari 2019

De 10 minuten upgrade voor ondernemers

Veel ondernemers zullen het herkennen: weinig tijd hebben. Er is altijd iets wat nu moet gebeuren en tien andere dingen die kunnen wachten. Misschien denkt u ook al een tijdje aan het verbeteren van de wifi op de zaak of is uw apparatuur aan vervanging toe. Maar heeft u geen tijd om dit uit te zoeken, omdat er altijd wel iets is wat nù moet gebeuren. Daarom heeft KPN nu: de 10 minuten upgrade. In een gesprek met een van onze adviseurs regelen wij de beste telecom die bij uw bedrijf past!

Waarom doen?

In een gesprek van slechts 10 minuten bespreken wij hoe uw bedrijf de beste telecom krijgt. Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Waar krijg ik advies over?

U krijgt advies over Internet, Vast Bellen, Mobiele telefonie & Cloud. En over de combinatie van deze diensten die het beste bij u en uw bedrijf past.

In 3 stappen bent u klaar

  1. In een vrijblijvend gesprek worden de wensen van uw bedrijf besproken.
  2. Samen wordt bepaald wat goed werkt en wat beter kan
  3. U krijgt vrijblijvend advies. Direct regelen? Dat kan!

Ook voor huidige KPN-klanten!

De 10 minuten upgrade is niet alleen geschikt voor bedrijven die nog geen klant zijn via Axoft bij KPN, maar ook als u al klant bent. Er wordt dan namelijk gekeken naar de huidige diensten die u afneemt. Vervolgens wordt er geëvalueerd of de diensten nog optimaal zijn en aansluiten bij uw huidige wensen en behoeften.

Wilt u meer informatie ontvangen over de 10 minuten upgrade of de diensten van KPN?

Neem dan contact op met Axoft IT & Telecom en krijg de beste telecom voor uw bedrijf.