Whatsapp met ons

De Axoft-webshop biedt voor ieder wat wils
Nieuws 21 september 2021

De Axoft-webshop biedt voor ieder wat wils

Uw collega’s werken pas echt productief met het juiste toestel. Het bestellen ervan moet daarom zo makkelijk mogelijk gaan. Eindeloos scrollen door complexe menu’s hoort daar niet bij. Overzicht en bestelgemak wél. De Axoft-webshop biedt antwoord. In één overzicht ziet u alle zakelijk relevante smartphones en aanverwante Axoft-diensten. Collega Ricardo vertelt alles over het gemak ervan.

Daarom de Axoft-webshop

De Axoft-webshop is meer dan een webshop; het is uw one stop shop voor al uw zakelijke mobiele telefoons en tablets. We leveren niet alleen devices, maar zorgen er ook voor dat u deze direct uit de doos in kunt zetten. Uw collega’s kunnen daardoor meteen met hun toestel aan de slag.

Daarom kiest u voor de Axoft-webshop:

  • Maatwerk – ruime keuze aan toestellen van verschillende fabrikanten
  • Bestelgemak – altijd inzicht in de voorraad en prijs
  • Kostenefficiëntie – aanvullend keuze uit refurbished producten
  • Gebruiksgemak – toestellen kunnen vooraf gebruiksklaar worden gemaakt
  • Optimaal productief – vandaag besteld is morgen in huis

Altijd de nieuwste modellen in huis

De Axoft-webshop biedt ruime keuze uit de beste zakelijke toestellen. Wat dacht u van de nieuwste vouwbare smartphones van Samsung, de Galaxy Z Fold3 5G en Z Flip3 5G? Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor de toegankelijke Galaxy A-toestellen of premium Galaxy S-toestellen. Bent u of zijn uw collega’s echte Apple-fans? Voor hen hebben we het volledige assortiment iPhones in huis, waaronder de iPhone 12. Wat de voorkeur van uw collega’s ook is, u voorziet ze altijd van het ideale toestel.

Ruggedized toestellen; gemaakt voor het ruigere werk

Ook in omgevingen zoals de bouw, industrie en medische sector moeten smartphones eenvoudig gebruikt kunnen worden. Dat vraagt wel om toestellen die tegen een stootje kunnen. In dat geval is het raadzaam te kiezen voor ruggedized smartphones. Dit zijn robuuste toestellen die speciaal zijn ontwikkeld voor en getest op extremere omstandigheden. Daardoor zijn ze goed bestand tegen schade door een val, schok, vocht en stof. Veel toestellen kunnen bovendien met natte handen of handschoenen aan worden bediend. Het risico op toestelschade vormt zo geen drempel meer.

Refurbished – premium toestellen zonder de premium prijs

Wel de nieuwste functionaliteiten, maar niet het volle pond voor een toestel betalen? Kijk dan eens naar het uitgebreide aanbod aan refurbished toestellen. Dit zijn smartphones, laptops en tablets die retour zijn gekomen. Tegen hoge standaarden worden deze schoongemaakt, getest en opnieuw gebruiksklaar gemaakt. Dat kan u snel een interessante kostenbesparing opleveren.

Uit de verpakking klaar voor gebruik

Nieuwe toestellen wilt u zo snel mogelijk kunnen inzetten. Toch kan het configureren van apps, instellingen, gebruikersprofielen en andere benodigdheden veel tijd kosten. Dat geldt zeker als het gaat om grotere hoeveelheden toestellen. Wij nemen u dat werk uit handen en leveren toestellen gebruiksklaar op. Wij registreren de toestellen vooraf op IMEI-nummer. Nadat u het toestel met het internet verbindt, worden de instellingen automatisch naar het toestel gestuurd. U kunt daardoor snel met het nieuwe toestel aan de slag. Dit kan met zowel Android- als Apple-toestellen.

Meer weten?

Wilt u ook zeker weten dat het bestellen van toestellen gewoon makkelijk en overzichtelijk is? Vraag nu uw eigen account aan en ervaar zelf het gemak van de Axoft-webshop of neem hier contact op voor meer informatie.

Ricardo de Rijcke – Commercieel Manager