Whatsapp met ons

De drie populairste zakelijke smartphones van dit moment
Nieuws 14 juli 2022

De drie populairste zakelijke smartphones van dit moment

Op zoek naar een nieuwe zakelijke smartphone, voor jou en je collega’s? Met zo veel verschillende merken en nog eens zo veel modellen is die keuze niet zomaar gemaakt. Het ene toestel blinkt uit qua accuduur, het andere schiet prachtige foto’s of is vooral erg gebruiksvriendelijk. Om je op weg te helpen zet collega Ricardo de drie populairste zakelijke smartphones van dit moment op een rijtje.

Samsung Galaxy S22: Samsung en Android op hun best

Samsung Galaxy S22

De Galaxy S-serie is Samsungs meest luxe smartphoneserie. De Galaxy S22-lijn is hierin de laatste aanwinst. Deze bestaat uit de Galaxy S22, Galaxy S22+ en Galaxy S22 Ultra. Hierbij is de Galaxy S22 de meest compacte versie van de drie, en de Galaxy S22 Ultra de grootste. Samsung-smartphones draaien op Android met een eigen schil eroverheen: One UI. Hiermee verbetert Samsung het gebruiksgemak en voegt het functies toe die Android standaard (nog) niet heeft.

De Galaxy S22 heeft krachtige onderdelen en ontvangt minimaal vijf jaar . Dit is onderscheidend ten opzichte van andere merken en maakt het toestel een goede investering voor de lange termijn. Daarnaast heeft elk Samsung-toestel het Knox Platform ingebouwd. Dit biedt beveiliging op chipniveau; iets waar bij andere merken security tot op softwareniveau beperkt is. Verder ervaart de gebruiker een toptoestel met de beste camera’s, de snelste onderdelen en de beste . Een enig nadeel kan zijn dat er geen oplader wordt meegeleverd. Maar met een Excellent-award van Tweakers op zak weet je zeker dat je met deze toestellen goed zit.

Apple iPhone 13: design, gebruiksvriendelijk en snel

Apple iPhone 13

Zoals er Android-fans zijn, zijn er zeker veel Apple-gebruikers die zweren bij een iPhone. En met de komst van de iPhone 13 snappen we dat goed. Apple’s besturingssysteem iOS is goed doordacht en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is de iPhone 13 een lust voor het oog, al is dat natuurlijk persoonlijk.

Het toestel heeft standaard een grotere opslag dan zijn voorganger, de iPhone 12, en ook een betere camerakwaliteit. Een grote stap vooruit is ook de snelle en efficiënte Bionic-chip. Deze zorgt voor én sneller laden van apps én een batterij die maar liefst 2,5 uur langer meegaat op één lading. Een dag zonder opladen is eerder regel dan uitzondering.

De iPhone 13 heeft een kleiner broertje, de iPhone 13 mini. Beide toestellen lenen zich perfect om breed in de organisatie in te zetten. Voor de echte heavy users heeft Apple de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De grafische kaart en de camera’s zijn op deze toestellen beter, en de displays hebben een hogere verversingssnelheid. Met name bij video’s en games merk je deze verschillen.

Samsung Galaxy A53 5G: premium features voor iedereen

Samsung Galaxy A53

Op plaats drie vinden we opnieuw een smartphone uit de koker van Samsung. Ditmaal weliswaar uit de Galaxy A-serie, de meer toegankelijke lijn van het merk. Hiermee maken ze premium features beschikbaar voor een grote doelgroep. En zakelijk vertaald kun je al je collega’s voorzien van een goede, moderne smartphone die van alle gemakken is voorzien. En een die er ook nog leuk uitziet.

Voorzien van 5G-internet, Wifi 6 en Bluetooth 5.1 kan de Galaxy A53 5G overweg met de laatste verbindingen. Het display is scherp en helder, de camera’s schieten mooie foto’s en de IP67-certificering geeft aan dat hij zelfs waterbestendig is. Verder belooft Samsung een gebruiksduur van maar liefst twee dagen met de 5000-mAh accu. Daar weet geen iPhone of Galaxy S-toestel aan te tippen. Een meer dan goede allrounder lijkt ons zo!

De beste zakelijke toestellen voor jouw bedrijf?

Welk toestel het meest geschikt is voor jouw bedrijf, en jouw collega’s, hangt af van het gebruik, het budget en eventueel de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. Standaardisatie in de keuze voor Android of iOS, of zelfs op toestelniveau, zal het beheer van de toestellen met een Mobile Device Management-oplossing makkelijker maken.

Ontvang je graag persoonlijk advies over welke toestellen het meest geschikt zijn voor jou en je collega’s? Bel of mail ons gerust!

Ricardo de Rijcke
Commercieel manager

De Axoft-webshop: vandaag besteld, morgen in huis

Ken jij onze webshop al? Hierin vind je een ruim assortiment aan zakelijke smartphones, tablets en mobiele accessoires. Vraag gerust een login aan bij je contactpersoon.

Daarom kies je voor de Axoft-webshop:

  • Altijd inzicht in de actuele voorraad
  • Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
  • Kies makkelijke, matchende accessoires
  • Bestellen op factuur is mogelijk