Whatsapp met ons

De nieuwe webshop is LIVE
Nieuws 5 november 2020

De nieuwe webshop is LIVE

Met ingang van november 2020 is de nieuwe Axoft webshop live. Niet alleen is er gekozen voor een frisse en overzichtelijke lay-out, ook zijn er handige functionaliteiten toegevoegd. Dat doen we omdat de service die u gewend bent voor Axoft een absolute prioriteit is. U staat centraal en daarvoor blijven we vernieuwen en innoveren. Wij zien het dan ook niet als een webshop en dat zou u ook niet moeten doen. De nieuwe Axoft webshop is uw ‘one stop shop’ voor al uw zakelijke mobiele telefoons en tablets.

Mijn account
In Mijn account’, uw persoonlijke omgeving past u eenvoudig uw gegevens aan. Deze gegevens zijn ook een stuk eenvoudiger aan te passen. U kunt zelf uw bedrijfsgegevens zoals e-mailadres, KVK- en BTW-nummer wijzigen. Ook vindt u onder ‘Mijn account’ al uw persoonlijke informatie en bestellingen.

Apple Device Enrollment Program (DEP)
Met behulp van het Device Enrollment Program (DEP) kunt u gemakkelijk iOS- en OS X-apparaten implementeren binnen uw organisatie. Met behulp van dit programma kunnen iPhones, Macs en iPads die door uw organisatie zijn afgenomen bij Axoft, eenvoudig gekoppeld worden aan uw Mobile Device Management (MDM). Als u veel Apple-apparaten heeft of wilt aanschaffen, kan het tijdrovend zijn om deze handmatig in te stellen. Via DEP gaat dit snel en op afstand.

De voordelen van de Axoft webshop

  • Vandaag besteld = morgen in huis
  • Direct inzicht in de actuele voorraad
  • Dropshipment
  • Merken: Apple, Samsung, Huawei, Nokia, Oneplus, Google, CAT, Motorola, HTC, Xiaomi

Bent u benieuwd naar de nieuwe webshop? Meld u aan bij uw accountmanager of neem contact op.