Whatsapp met ons

Een dag uit het leven van de moderne professional
Nieuws 25 maart 2020

Een dag uit het leven van de moderne professional

Zakelijk is er tegenwoordig ruime keuze uit oplossingen die uw werkdag flexibeler, productiever en gemakkelijker maken. Toekomstvaste mobiliteit is daarin de rode raad. De juiste werkplekoplossingen stellen de moderne professional in staat altijd en overal productief te zijn. Dat lichten we graag toe middels een praktijkvoorbeeld. Een dag uit het leven van accountmanager Lisa, en hoe slimme oplossingen haar bijstaan in haar dagelijkse werk. 

08.00 – direct bereikbaar voor klanten en collega’s
Lisa zit in de auto en is onderweg naar kantoor. Ze heeft haar smartphone in een carkit geplaatst. Dankzij vast-mobielintegratie is ze bereikbaar via een nummer voor zowel vast als mobiel. Op die manier kan ze meteen vanuit de auto klanten en collega’s ondersteunen. 

10.00 – Optimaal bereikbaar dankzij Unified Communications
Lisa’s bedrijf maakt gebruik van een Unified Communications-oplossing die vanaf ieder mobiel apparaat kan worden gebruikt. Deze oplossingen bundelen diverse communicatiemogelijkheden, zoals bellen, chat, mail en video-vergaderen. Zo kan er altijd op een passende manier worden gecommuniceerd met klanten en collega’s. Efficiënt en heel gemakkelijk!  

13.00 – Overal productief met de cloudwerkplek
Lisa’s werkweek is nooit hetzelfde. Ze is vaak onderweg naar klanten en werkt twee middagen per week thuis, zodat ze haar kinderen van school kan halen. Waar ze zich ook bevindt, dankzij de werkplek in de cloud beschikt ze over een gebruiksvriendelijke werkomgeving. Zakelijke apps op haar smartphone en laptop laten haar altijd productief en bereikbaar werken. Daarmee blijft haar productiviteit en bereikbaarheid van een hoog niveau.

15.00 – Eenvoudig samenwerken met Microsoft Teams
Iedere woensdagmiddag om 15.00 uur heeft Lisa teamoverleg. Dankzij Microsoft Teams kan dat vanaf iedere locatie. Deze middag werkt Lisa even thuis. Toch kan ze eenvoudig met haar collegas samen werken aan documenten in de cloud. Binnen Microsoft Teams kan er tevens projectmatig worden gecommuniceerd. Zo werkt het team eenvoudig naar resultaat toe en blijft de productiviteit optimaal. 

24×7-continuïteit dankzij managed services
Alle werkplekonderdelen binnen Lisa’s organisatie, waaronder device management en hosted voice, zijn uitbesteed via managed services. Hierbij zijn de IT-afdeling alle werkzaamheden uit handen genomen. Handig, want zo hoeven zij zich niet bezig te houden met onderhoudstaken. Het heeft de IT-omgeving toekomstvaster gemaakt, wat de bereikbaarheidcontinuïteit en slagkracht ten goede komt. 

Waarom u voor Axoft kiest
Als betrokken kennispartner spreken we uw taal. We bieden deskundig en persoonlijk advies op maat en zorgen ervoor dat u altijd op uw digitale werkomgeving kunt vertrouwen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor úw organisatie? Maak dan telefonisch of online een afspraak.