Whatsapp met ons

Geld besparen met zakelijke telefonie? Het kan (nog steeds)
Nieuws 13 mei 2022

Geld besparen met zakelijke telefonie? Het kan (nog steeds)

Dankzij digitalisering zijn we niet meer afhankelijk van de vaste telefoonlijn. En dat is mooi, want het scheelt al aardig in de kosten. Maar dat is niet de enige manier om te besparen op zakelijke telefonie. Verre van zelfs. Axoft-collega Ricardo deelt een aantal manieren waarmee je nóg meer euro’s overhoudt.

 1. Koppel je telefonie aan Microsoft Teams
  Het is dé samenwerkingsoplossing voor de hybride werkplek: Microsoft Teams. Ook je zakelijke telefonie kun je integreren in deze oplossing. Je belt en wordt gebeld via Teams op je zakelijke nummer. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van je vaste telefoon of smartphone. Je blijft optimaal in contact met je thuiswerkende collega’s en omdat alles online verloopt, bespaar je flink op je belkosten.
 2. Kies een gedeeld (mobiel) bedrijfsabonnement
  De ene collega verbruikt nauwelijks mobiele data of belminuten, de ander weer wat meer. Voor iedereen hetzelfde abonnement kiezen is daarom niet de meest kostenefficiënte keuze. Een gedeelde zakelijke mobiele bundel is dat wél. Heeft één collega zijn eigen bundel verbruikt, maar is er nog tegoed in de bundel van een andere collega? Dan wordt dit eerst opgemaakt voordat er eventuele buitenbundelkosten in rekening worden gebracht. Wel zo logisch, toch?
 3. Verleng de toestellevensduur met Axoft EASY MDM
  Besparen zit hem niet alleen in lagere belkosten. Ook een lange levensduur van toestellen draagt eraan bij. Toestellen hoeven simpelweg minder snel vervangen te worden. Met Axoft EASY MDM maak je dat makkelijk. Hiermee beheer en beveilig je toestellen op afstand. Daardoor blijven ze langer up-to-date, functioneel en veilig. Het vermindert schade of defecten, waardoor toestellen langer meegaan.
 4. Combineer vaste en mobiele telefonie
  Hybride werken is de norm. De vaste bureautelefoon is daardoor steeds vaker overbodig; we zijn immers overal bereikbaar via de smartphone. Toch is een vast nummer nog steeds erg handig; het staat professioneel en is makkelijker te onthouden. Vast-mobielintegratie wordt daarom steeds populairder. Hiermee ben je ook via je vaste nummer bereikbaar op je smartphone.
 5. Beperk onnodige gesprekken
  Bellen naar het buitenland of bepaalde – betaalde – informatienummers kan zorgen voor hoge belkosten die niet in een bundel vallen. Wist je dat je vooraf bepaalde telefoonnummers kunt uitsluiten? Uiteraard kan het zijn dat je bepaalde collega’s wél deze mogelijkheid wilt bieden. Daarvoor is het mogelijk om profielen aan te maken en deze toe te kennen aan de juiste collega’s. Voorkomen is beter dan… betalen, nietwaar?

Axoft maakt besparen EASY

Flink besparen op je belkosten; anno 2022 kan het nog steeds. Axoft helpt je daar natuurlijk graag bij. Zo wordt besparen wel heel EASY. Neem even contact met ons op, en we kijken met je mee.

Ricardo de Rijcke
Commercieel Manager