Whatsapp met ons

Geld besparen op uw zakelijke telefonie – zo makkelijk kan het zijn
Nieuws 25 september 2021

Geld besparen op uw zakelijke telefonie – zo makkelijk kan het zijn

Wel optimaal bereikbaar zijn voor klanten en collega’s, en ondertussen flink besparen op uw kosten? U bereikt het tegenwoordig makkelijker dan ooit, met telefonie in de cloud. Oplossingen zoals VoIP bieden tal van slimmigheden waarmee u al snel veel geld bespaart. Axoft-collega Stefan deelt vijf manieren waarop cloudtelefonie u laat besparen op uw zakelijke telefonie kosten.

1. Goedkoper bellen door switch van vast naar online

Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat organisaties belden via een vaste telefoonlijn. De kosten voor het gebruik en onderhoud hiervan waren relatief hoog. VoIP maakt daar een einde aan. Alle belverkeer loopt hierbij niet meer via de vaste lijn, maar via het internet. U hebt dus geen vaste lijn meer nodig, waarmee u al direct een mooie besparing in uw organisatie doorvoert.

2. Geen investeringen in een eigen telefooncentrale

Vóór de cloud was het niet ongewoon te investeren in een eigen telefooncentrale. Een relatief dure keuze, met daarbovenop terugkerende onderhoudskosten. Bij cloudtelefonie, zoals VoIP, verhuist deze centrale naar de cloud. De centrale wordt ‘achter de schermen’ voor u geüpdatet. Grote investeringen vooraf, onderhoudscontracten en handmatige updates komen te vervallen, terwijl u er veel gemak en flexibiliteit voor terugkrijgt. Zo zien we het graag.

3. Gratis onderling bellen

Met VoIP bellen uw collega’s volledig via het internet. Ook dat levert al snel een leuke besparing op. Afhankelijk van uw keuze wat betreft de oplossing kunt u ervoor kiezen om collega’s gratis onderling te laten bellen. Of dat nu via vast of mobiel is. Dat kan u direct een mooie besparing opleveren; u kunt er dan eventueel voor kiezen om over te stappen naar kleinere of gedeelde belbundels.

4. Geen kosten voor wat u niet gebruikt

Interessant aan VoIP is de vrijheid en flexibiliteit die het u oplevert. U zit zelf aan de knoppen en bepaalt daardoor hoe uw telefooncentrale eruitziet. U kiest zelf de gewenste functionaliteiten en het aantal aansluitingen. Uw zakelijke telefonie sluit daardoor altijd een-op-een aan bij uw behoeften. U betaalt dus alleen voor wat u verbruikt en heeft nooit meer te maken met onverwachte kosten.

5. Bespaar extra door koppeling vast en mobiel

Het koppelen van vaste en mobiele telefonie wordt steeds populairder. Dit staat beter bekend als vast-mobielintegratie. Uw mobiele telefoon wordt hierbij onderdeel van de telefooncentrale. Ook daarmee bespaart u: alle vaste en mobiele telefoons in de organisatie bellen onderling gratis. Het is zelfs mogelijk functionaliteiten uit uw cloudcentrale op uw mobiele telefoon te gebruiken. Daardoor kunt u, indien gewenst, zelfs afscheid nemen van uw vaste telefoons.

Grip op uw kosten met Axoft

Maximale flexibiliteit, maximaal besparen op uw zakelijke telefonie kosten. Axoft staat voor u klaar om te kijken naar de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u profiteert van de kansen van moderne telefonie en ondertussen nooit meer te maken heeft met onnodige kosten. Efficiënt, flexibel en op maat voor iedere organisatie. Neem hier contact op voor meer informatie.

Stefan Voorthuijsen ‒ Accountmanager