Whatsapp met ons

Gun je IT ook vakantie met uitbesteed beheer
Nieuws 21 juli 2023

Gun je IT ook vakantie met uitbesteed beheer

De zomerperiode is weer aangebroken.

De zomerperiode is weer aangebroken. Veel collega’s gaan naar een welverdiend en zonnig strand of nemen een paar dagen vrij om wat anders te doen. Maar hoe moet dat nu met de IT-systemen en ander belangrijk hard- en softwareonderhoud? Geef al deze diensten ook een uitstapje en maak gebruik van uitbesteed beheer. Onze collega Rick de Ruiter vertelt je meer over de mogelijkheden aan de hand van een kleine vakantiechecklist.

Een extra laag bescherming

Net zoals je huid op een zonnig strand moet het IT-beheer ook zijn voorzien van een extra laagje beveiliging. Door het beheer uit te besteden hoef je je in ieder geval over de systemen geen zorgen te maken. Software-updates worden altijd op tijd en met de grootste zorg en urgentie uitgevoerd. Het gehele bedrijf blijft op deze wijze ongestoord en vooral productief doorwerken.

Extra grip op het budget

Een vliegvakantie naar een land hier ver vandaan kan hartstikke fijn zijn. Toch knibbelt dit soort trips snel aan het budget, zeker met alle bijkomende verborgen kosten, zoals toeristenbelasting. Dit is zonde als je op locatie nog leuke activiteiten wilt ondernemen. Met uitbesteed beheer heb je hier een stuk minder omkijken naar. De deskundige kennis van de MSP zoals Axoft kost een vast bedrag per maand, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo houd je meteen wat over voor de andere leuke IT-zaken.

Mogelijkheid tot een upgrade

Een caravan of tentje met net iets te veel mensen zorgt snel voor problemen. Kortom: soms wil je net even iets meer luxe of ruimte zodat iedereen blij is. Met uitbesteed beheer is dit ook goed mogelijk. Is het nodig om op te schalen omdat jouw IT-diensten of -wensen dit nodig hebben? Geen probleem; hier heb je geen enkel omkijken meer naar.

Geen onverwachte uitgaven

Toch nog een extra koffer of tas nodig om alle extra bagage in op te bergen en hier eenmaal thuis niets meer mee doen? Dat is natuurlijk zonde van het geld en de materialen. Door je IT-diensten uit te besteden hoef je zelf op het moment van groei niet te investeren in hardware. Dit regelen wij bij Axoft zonder problemen: alle hardware en bijkomende werkzaamheden zijn gewoon inbegrepen in de vaste maandprijs.

Meer weten

Gun je jouw IT-diensten ook een vakantie? Neem voor meer informatie contact met ons op en wij praten je graag bij over alle mogelijkheden van uitbesteed beheer.

Rick de Ruiter
Sales