Whatsapp met ons

Haal echt alles uit Teams met de Axoft Microsoft 365 Teams-training
Nieuws 9 november 2021

Haal echt alles uit Teams met de Axoft Microsoft 365 Teams-training

Microsoft 365 en Microsoft Teams behoren tot de populairste cloudoplossingen in de markt. Om daar optimaal van te profiteren, is het belangrijk dat uw collega’s er optimaal mee overweg kunnen. Axoft ondersteunt u daarin met de Axoft Microsoft 365 Teams-training. Collega Wim vertelt over de voordelen van deze trainingen voor iedereen in de organisatie.

Inzicht in de mogelijkheden

Met Microsoft 365 hebben collega’s altijd toegang tot de apps van Office 365 en Microsoft Teams. Maar hoe werken die oplossingen precies? Veel collega’s zullen wellicht de basishandelingen kennen; maar halen zij er alles uit? Welke functionaliteiten zijn met name de moeite waard? Op welke manier werken de oplossingen met elkaar samen, en wat zijn daar de voordelen van? Via onze training maken we dat inzichtelijk. Dat biedt voordeel voor iedereen.

De eindgebruiker – optimaal werken in de cloud

Uw collega’s zijn het uiteindelijk die de gehele dag werken met de oplossingen. Tijdens de trainingen gaan we dan ook dieper in op de functionaliteiten en mogelijkheden van Microsoft 365 en Microsoft Teams. We vertellen alles over de meerwaarde, en hoe deze oplossingen hen ondersteunen om makkelijker, sneller en veiliger samen te werken. En dat is uiteindelijk natuurlijk waar het om draait.

  • Gebruiksgemak door volledige kennis van alle functionaliteiten
  • Snellere IT-adoptie door inzicht in meerwaarde van de oplossing voor het werk
  • Eenvoudiger online samenwerken door effectieve inzet van Teams-functionaliteit

De organisatie – versterking van de dienstverlening

IT-investeringen moeten natuurlijk wel in verhouding zijn met het gebruik. Onze gebruikerstrainingen versnellen de IT-adoptie en verlagen de leercurve. Oplossingen worden sneller en effectiever ingezet, waardoor u alles uit uw investering haalt. Collega’s zullen daarnaast minder snel geneigd zijn om uit onvrede eigen oplossingen in te zetten, wat uw cybersecurity minder kwetsbaar maakt. Onderaan de streep zorgen deze zaken voor een sterke en toekomstgerichtere dienstverlening.

  • Hoge productiviteit door lage leercurve en snelle IT-adoptie
  • Kostenefficiëntie door betere balans tussen investering en gebruik
  • Sterkere cybersecurity door vermindering privéoplossingen op de werkplek

IT-beheer – minder tijd kwijt aan support en ondersteuning

IT-afdelingen kunnen al snel veel tijd kwijt zijn met het beantwoorden van vragen en het oplossen van incidenten. De gebruikerstrainingen brengen dit sterk terug. Meer kennis van de oplossing leidt immers tot minder vragen voor IT. De training laat collega’s ook veiliger werken, waardoor IT minder tijd kwijt is aan het oplossen van securityincidenten. Zij houden daardoor meer tijd over voor belangrijkere zaken, zoals strategisch IT-onderzoek.

  • Tijdbesparing door wegvallen supportverzoeken rondom functionaliteit
  • Minder ‘brandjes blussen’ doordat collega’s veiliger werken
  • Strategischere invulling van taken dankzij meer tijd voor onderzoek naar IT

Ook alles uit Microsoft 365 en Teams halen?

Laat geen kansen liggen; haal alles uit uw oplossing met onze Microsoft 365 Teams training. Of u al Teams gebruikt en er meer uit wilt halen, of u Teams wilt invoeren op de werkvloer ‒ Axoft ondersteunt uw collega’s met trainingen op maat. Maak online een afspraak.

Wim Milder – Business Development Directeur