Whatsapp met ons

Hardware actie: Cisco Meraki Access Point 3 halen = 2 betalen
Nieuws 29 januari 2019

Hardware actie: Cisco Meraki Access Point 3 halen = 2 betalen

Een van de grootste ergernissen op de werkvloer is het gebrek aan een betrouwbaar Wi-Fi signaal. Het wekt niet alleen ergernis op bij de medewerkers, maar het kost u direct geld doordat de medewerkers niet kunnen werken. 

Ook security wordt steeds belangrijker. Medewerkers en gasten nemen devices mee die niet binnen uw beheer vallen en waarvan u dus niet weet hoe veilig deze zijn. Voor uw IT-security moet dit in een apart netwerk worden aangeboden, want er wordt wel een betrouwbare internetverbinding verwacht.

De gestandaardiseerde oplossing van Axoft op basis van Cisco Meraki voorziet inmiddels meer dan 100 klanten van een betrouwbare en veilige oplossing. Axoft kan voor u de Wi-Fi meting verzorgen om de optimale dekking binnen uw bedrijfspand in kaart te brengen. Daarnaast configureert en installeert Axoft de access points op locatie en worden deze remote voor u beheerd.

Cisco Meraki heeft op dit moment een actie die Axoft u niet wilt onthouden. Bestelt u vóór 27 april drie Cisco Meraki Wireless access points (MR20 en MR33) via Axoft dan betaalt u er slechts voor twee! Combineren is mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Axoft u kan bieden op het gebied van Wi-Fi oplossingen? Neem dan contact op met Axoft IT & Telecom.