Whatsapp met ons

Het gemak van al uw Microsoft-licenties bij één afnemer
Nieuws 7 juni 2021

Het gemak van al uw Microsoft-licenties bij één afnemer

Microsoft biedt al jaren hoogwaardige oplossingen voor de werkplek. Wellicht gebruikt uzelf ook tools als OneDrive, SharePoint, Teams, Office en werkt u ook al deels in Azure. In dat geval is het natuurlijk prettig als u slechts één aanspreekpunt heeft voor al deze oplossingen. Collega Joachim vertelt hoe werken met één leverancier uw IT-beheer een stuk makkelijker maakt.

Advies op maat over de beste implementatie

Wanneer u al uw licenties afneemt bij één leverancier kan die ook een completer en beter advies geven over het gebruik ervan. Bij Axoft kunnen we u alles vertellen over de voordelen van Microsoft-apps, en hoe u verschillende oplossingen kunt combineren om uw optimale werkplek te creëren. We geven daarin niet alleen advies, maar helpen ook met de uitvoer daarvan. Zo zorgen we er samen voor dat u uw Microsoft-licenties op de beste manier inzet.

Volledige integratie van de producten

Indien u alles uit uw Microsoft-licenties wilt halen, moeten de verschillende apps die u afneemt wel perfect met elkaar samenwerken. Dit is het makkelijkste als u alle apps in één oplossing afneemt, in plaats van afzonderlijke apps bij verschillende afnemers. Bij Axoft bieden we  365 portfolio op Windows 10 met de juiste Office-apps aan als onderdeel van onze cloudwerkplek. Hierdoor kunt u ervan op aan dat deze naadloos bij elkaar aansluiten en optimaal met elkaar samenwerken.

Optimaal beheergemak

Werkt u met verschillende leveranciers, dan heeft u ook te maken met verschillende facturen. Dat is natuurlijk allesbehalve overzichtelijk en levert onnodig veel uitzoekwerk op. Door al uw Microsoft-licenties op één plek af te nemen, heeft u ook maar één aanspreekpunt voor uw oplossingen. Mocht u het aantal licenties willen op- of afschalen, dan regelt u dat snel en eenvoudig. Dit scheelt tijd, moeite en geld.

Eén contactpersoon voor al uw supportverzoeken

Houdt u niet altijd meer bij wie u voor welke technische vraag moet bellen? Regel dan al uw licenties bij dezelfde afnemer, zodat u zich daar nooit meer druk over hoeft te maken. Eén contactpersoon en één telefoonnummer zijn genoeg. Bij Axoft kunt u dus altijd terecht bij een ervaren, betrouwbare expert op het gebied van Microsoft-oplossingen. Door deze korte lijntjes kunnen u en uw collega’s bovendien sneller weer aan de slag.

Wilt u ook overzicht over uw Microsoft-licenties?

Maak het uzelf makkelijk en neem al uw oplossingen af bij één leverancier. Axoft maakt het graag voor u mogelijk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen als u uw Microsoft-licenties bij ons afneemt? Neem dan snel contact op voor een afspraak.

Joachim Hodes

Product- & Partnermanager