Whatsapp met ons

Hoe KPN EEN-telefonie de uitkomst is voor jouw communicatie
Nieuws 28 juni 2023

Hoe KPN EEN-telefonie de uitkomst is voor jouw communicatie

Een bedrijf zonder communicatie is als een huis zonder fundering: het is van essentieel belang om de basis op orde te hebben. Daarom is het goed om te weten waar je op moet letten en wat je nodig hebt voor een sterke toekomst. Onze collega Hessam Kolah-chi kijkt graag met je mee naar KPN EEN, een communicatieoplossing die alles rondom je telefonie in goede banen leidt.

 

Flexibel bellen met een vast nummer

Een vast telefoonnummer is een professionele manier van communicatie. Het bedrijf is via een enkel nummer te bereiken, wat voor de klant zorgt voor een vertrouwde plek om de communicatie te beginnen. Met KPN EEN neem je het vaste telefoonnummer gemakkelijk mee waar je ook bent. Of je nu thuis aan het werkt bent, onderweg in de auto, of zelfs op het strand: je bent overal bereikbaar. Daarnaast is het ook zo in te stellen dat je met een mobiele telefoon kunt bellen via dit vaste nummer. Dit voorkomt verwarring en het gebruik van meerdere telefoonnummers vanuit het bedrijf naar klanten en collega’s.

 

Ook tijdens afwezigheid bereikbaar

Een gemiddeld bedrijf is lang niet altijd 24/7 bereikbaar. Het is echter niet aan te raden om je telefoonlijn helemaal op slot te zetten in deze periode. Hoe werkt dit als een klant het bedrijf tijdens een vakantieperiode alsnog belt? Er zijn twee gemakkelijke opties. De eerste is het doorschakelen naar een beschikbare collega. Is deze er ook niet, dan schakel je het gesprek automatisch door naar een voicemailbericht.

 

Vast nummer en WhatsApp: ideaal

Een bericht sturen via WhatsApp biedt namelijk veel voordelen, zoals de hoge mate van flexibiliteit. Het is namelijk ongeacht het tijdstip of de locatie mogelijk om een bericht te sturen naar een contactpersoon. Maar wist je dat het ook mogelijk is om je vaste nummer te koppelen aan een bedrijfsaccount van deze populaire chatdienst? Dit biedt een extra vorm van communicatie en telefonische dienstverlening voor jouw klanten zonder gebruik te maken van een ander telefoonnummer. Ook dit kun je via KPN EEN activeren.

 

Axoft en KPN EEN

Om het werken met KPN EEN zelfs nog gemakkelijker te maken, kun je het beheer door ons laten regelen. Axoft is een full-service provider die je alle administratie, beheertaken en monitoring uit handen neemt. Wat ook meespeelt is dat Axoft sinds 2011 de titel heeft van officiële KPN Platina Excellence Partner. Dit is de hoogst haalbare titel binnen KPN als het aankomt op een professionele advisering en uitvoering van KPN-diensten, zoals KPN EEN. Zo kun je met vertrouwen de bedrijfscommunicatie aan ons overlaten.

 

Meer weten

Wil je meer weten over KPN EEN, onze status van KPN Platina Excellence Partner of heb je een andere vraag over zakelijke telefonie? Neem dan contact met ons op en wij praten je graag bij.

 

Hessam Kolah-chi
Accountmanager