Whatsapp met ons

IT-oplossingen in 2020: alles draait om flexibiliteit en veiligheid
Nieuws 7 oktober 2020

IT-oplossingen in 2020: alles draait om flexibiliteit en veiligheid

Anno 2020 speelt IT een cruciale rol in de organisatie. Dat zal waarschijnlijk geen verrassing voor u zijn. Digitalisering en innovatie hebben gezorgd voor meer mogelijkheden dan ooit; niet alleen qua functionaliteit, maar ook wat betreft beheermogelijkheden. Maar welke IT-oplossingen vormen een meerwaarde voor úw dienstverlening? Collega Wim Milder deelt een aantal oplossingen waarmee u zakelijk het verschil kunt maken.

Waarom IT belangrijker dan ooit is

Technologische ontwikkelingen en de mobiel-werkentrend hebben voor een stortvloed aan innovatieve IT-oplossingen gezorgd. Deze laten uw collega’s makkelijker, veiliger, sneller en locatieonafhankelijk werken. Daarmee is IT een essentiële factor in het versterken van uw productiviteit. En hoe sterker uw productiviteit, hoe beter uw dienstverlening en uw marktpositie. Om die redenen is IT, meer dan ooit, cruciaal voor uw manier van werken. Een aantal mooie voorbeelden waarmee we u bij Axoft graag helpen:

 1. De cloud – werken waar en wanneer u wilt
  De komst van de cloud zorgde voor een aardverschuiving in het zakelijke IT-landschap. Voortaan waren we niet meer afhankelijk van een vaste werkplek; in plaats daarvan hebben we online altijd toegang tot onze apps en bestanden. In combinatie met de laptop en smartphone werken we waar en wanneer we willen. Die bevrijding van traditionele werkplekken biedt de flexibiliteit die nodig is om ook in deze digitale tijden de voorsprong te behouden.
 2. Cloudtelefonie – altijd bereikbaar voor uw klant
  Bereikbaarheid is een belangrijke graadmeter voor de klanttevredenheid, en daarmee uw zakelijke succes. Altijd bereikbaar zijn is dan ook de wens van alle organisaties. Via cloudtelefonie van Axoft stelt u uw bereikbaarheid zo in dat deze aansluit bij de verwachtingen van uw klant. U bent bijvoorbeeld bereikbaar op één vast nummer voor vast en mobiel. Goed voor uw klant(ver)binding!
 3. De managed werkplek van Axoft – optimaal productief zonder beheerzorgen
  Innovatieve IT maakt u wendbaarder en toekomstvast, maar kan werkplekbeheer ook ingewikkeld en tijdrovend maken. We kunnen ons goed voorstellen dat u uw tijd liever anders besteedt, bijvoorbeeld aan uw business. De managed werkplek biedt dan uitkomst. Hiermee profiteert u van alle gemakken van werken in de cloud, maar dan zonder het beheer. Dat doet Axoft namelijk voor u. Uw werkplekken blijven sterk beveiligd, functioneel en up-to-date. Zo makkelijk kan het zijn.
 4. Software-as-a-Service – altijd de laatste software-updatesDe tijd van softwarepakketten lokaal installeren ligt grotendeels achter ons. En terecht; forse investeringen vooraf, wisselende looptijden, onoverzichtelijke kosten en handmatig beheer zijn immers zaken waarmee u liever niet te maken heeft. Veel software kan tegenwoordig in cloudvorm worden gebruikt op maandbasis. Dit noemen we Software-as-a-Service. Tegen een vast maandelijks bedrag werkt u met programma’s die u op ieder device kunt gebruiken en die automatisch voor u worden geüpdatet. Wilt u opschalen? Ook dat regelt u in een handomdraai. Uw collega’s werken daardoor altijd met de laatste functionaliteiten en beveiligingsupdates.
 5. Security-as-a-Service – uw data 
  Dataveiligheid en privacy liggen zowel zakelijk als maatschappelijk onder een vergrootglas. Wettelijke richtlijnen zoals de GDPR versterken de noodzaak voor sterke security nog eens. Security is van oudsher echter een van de meest ingewikkelde zaken om zelf te beheren. Moderne IT maakt dat er helaas niet makkelijker op. Security-as-a-Service lost dat op; hierbij wordt uw IT op afstand doorlopend en op professionele wijze veilig gehouden. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw data wel goed beveiligd is. Dat doen wij bij Axoft voor u.n.

Hoe flexibel werkt u?

Wilt u uw collega’s ook productiever en veiliger laten werken via flexibele IT-oplossingen? Laat het ons even weten. Axoft spreekt uw taal en richt uw IT toekomstvast, flexibel en gebruiksvriendelijk in. Uw dienstverlening blijft zo ijzersterk. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Wim Milder – Business Development Directeur