Whatsapp met ons

KPN Premium Wifi – wifi waar uw collega’s op kunnen bouwen
Nieuws 14 september 2021

KPN Premium Wifi – wifi waar uw collega’s op kunnen bouwen

Trage wifi is funest voor het werkplezier en de productiviteit van uw collega’s. Dat is zonde, en bovendien onnodig. U wilt daarom altijd op uw draadloze verbinding kunnen bouwen, en het liefst zonder te veel tijd kwijt te zijn aan beheer en security. Premium Wifi van KPN is dan wat u zoekt. Hiermee richt u uw wifi niet alleen optimaal, maar ook toekomstbestendig in. Collega Pim vertelt:

De zekerheid van snel en stabiel internet

Niets zo frustrerend als apps die niet opstarten of wegvallende verbindingen tijdens online meetings. Stress ligt al snel op de loer en het werkplezier kan flink onder druk komen te staan. Het zijn onnodige beperkingen die bovendien niet aansluiten bij de eisen in de moderne markt. Met Premium Wifi van KPN maakt u een einde aan deze ergernissen. Uw collega’s profiteren van snel en stabiel internet via het toonaangevende KPN-netwerk. Goed voor de productiviteit én het moraal.

De rust van alles goed geregeld

U heeft het al druk genoeg, dus kopzorgen rondom uw IT kunt u missen als kiespijn. Het moet gewoon altijd goed functioneren, zowel rondom werking als beveiliging. KPN Premium Wifi biedt die zekerheid; periodieke updates houden uw security waterdicht en functioneel. Aanvullend biedt wireless intrusion prevention system-technologie sterke weerbaarheid tegen allerlei dreigingen, van hacks tot ransomware. U verlaagt het risico op datalekken en uw collega’s werken ongestoord door.

Het comfort van vereenvoudigd beheer

Hoeveel gebruikers en apparaten telt úw wifinetwerk eigenlijk? Wat zijn de piekmomenten, en waar liggen kansen voor verbetering? Via de gebruiksvriendelijke online beheerportal van KPN Premium Wifi heeft u hier altijd zicht op. Zo kunt u in een handomdraai traffic shaping toepassen, waarbij u specifieke bandbreedte toewijst aan uw eigen netwerk of uw gescheiden gastennetwerk. Axoft neemt u deze beheertaken overigens graag uit handen. Zo profiteert u van nog meer tijdsbesparing en beheergemak.

De verademing van weggevallen investeringen vooraf

Voor KPN Premium Wifi betaalt u een vast bedrag per werkplek per maand. U heeft dus geen grote investeringen meer in apparatuur of technische kennis. Deze zaken hoeven het finetunen van uw IT dus niet langer in de weg te staan. Een aardig bijkomend voordeel is dat u uw vaste maandelijkse kosten eenvoudig onder de operationele kant van de balans schaart, in plaats van de kapitaalkant.

De garantie van goed voorbereid zijn op de toekomst

Wifi ontwikkelt zich continu, en met KPN Premium Wifi profiteert u altijd direct van de nieuwe mogelijkheden. Denk aan MESH, de slimme wifitechnologie die zorgt voor een zeer krachtige inpandige signaalsterkte. Ook Wifi 6 wordt ondersteund. Deze wifivariant ondersteunt meer apparaten op het netwerk, is minder storingsgevoelig en laat uw collega’s nog veiliger werken.

Waarom kiest u voor Axoft?

Nooit meer zorgen om uw draadloze internetverbinding ‒ dat wilt u toch ook? Axoft maakt het u en uw collega’s graag makkelijk. We voorzien u niet alleen van het juiste advies, maar ondersteunen u ook van oplevering tot support. U stapt snel en eenvoudig over, met de zekerheid dat al uw IT optimaal met elkaar samenwerkt. Gemakkelijk en zorgeloos, gewoon zoals het hoort. Neem hier contact op.

Pim Koopman – Key Account Manager