Whatsapp met ons

Ondernemers voor Ondernemers
Nieuws 9 april 2020

Ondernemers voor Ondernemers

Laat uw medewerkers thuis net zo werken als op kantoor

Hosted telefonie i.c.m. Microsoft Teams 

Uw medewerkers zijn tegenwoordig vaak overal bereikbaar. Samenwerken doen zij via Microsoft Teams, maar de vaste telefoonnummers zijn nog niet geïntegreerd met deze digitale werkplek. Hoe zou het zijn als ze vanuit Microsoft Teams ook met hun vaste nummers kunnen bellen en gebeld worden?  

Met Teams Direct Routing wordt al het belverkeer geïntegreerd en worden er telefooncentrale-functies aan toegevoegd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met uw accountmanager of bereik ons via sales@axoft.nl of 088-2210800 

Bellen via laptop of pc en conferencing mogelijkheden via KPN InContact app 

Nu steeds meer bedrijven hun medewerkers thuis laten werken, is er meer behoefte om medewerkers vanuit huis te laten bellen met dezelfde functionaliteiten als op kantoor. Met de KPN InContact app is het voor KPN ÉÉN klanten mogelijk om te bellen via een laptop of pc. U heeft dan geen vast toestel nodig. Een stabiele internetverbinding is wel een vereiste om de kwaliteit van de gesprekken te waarborgen. 

Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van conference mogelijkheden. Hiermee start u eenvoudig een vergadering met uw collega’s, maar ook met externe personen.  

Na het downloaden van de app logt u eenvoudig in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien u de gebruikersnaam niet heeft, kunt u deze uiteraard opvragen bij service@axoft.nl. 

Geen kosten buiten uw bundel bij KPN ÉÉN MKB en Grootzakelijk 

KPN heeft de actie, die eerder aangekondigd was tot 15 april, verlengd voor heel de maand april. 

Gedurende de gehele maand worden de kosten voor mobiel bellen buiten de bundel naar Nederlandse nummers niet in rekening gebracht (kosten voor het bellen naar 090X-, 18-, 067-, 084* en 087-nummers worden wel in rekening gebracht).