Whatsapp met ons

Leuker kunnen we back-ups niet maken, wel meer EASY
Nieuws 5 mei 2022

Leuker kunnen we back-ups niet maken, wel meer EASY

Je wilt gewoon dat je gegevens altijd beschikbaar zijn. Dat is niet alleen belangrijk om hybride te kunnen werken, maar ook om na een cyberincident productief te blijven. Back-ups zijn dan ook simpelweg onmisbaar. Op ingewikkeld gedoe of ander gedoe zit je niet te wachten. Net als wij. Axoft-collega Wim vertelt daarom hoe je je back-ups via Axoft écht EASY inregelt.

Allereerst: waarom je niet zonder back-ups kunt

Data is de levensader van je business. Het bevindt zich in iedere laag van je IT. Stel je voor dat jouw offertes, contracten of CRM-data ineens niet meer beschikbaar zijn na een hack of malwarebesmetting. Weg productiviteit, én je kunt de beurs trekken voor dure herstelwerkzaamheden. Een horrorscenario, toch? Met een goede back-upoplossing voorkom je deze ellende. Zo regel je deze EASY in:

 • Geen knutselwerk, maar een oplossing die écht goed in elkaar zit
  Aan elkaar geknoopte oplossingen van verschillende leveranciers; we zien ze nog vaak. Het werkt allemaal eigenlijk niet echt lekker samen en je hoopt maar dat er geen gekke dingen gebeuren. Waarom zou je jezelf die stress aandoen? Stap over naar een oplossing die echt lekker werkt, betrouwbaar is en is ontwikkeld door één leverancier, zoals van Axoft.
 • Geen zorgen om je security, maar beveiliging waar je op kunt bouwen
  Data in je back-ups moet goed beveiligd zijn, bijvoorbeeld tegen hacks en malwareaanvallen. En ja, dat vraagt nu eenmaal om de juiste kennis. Die kennis zelf bijhouden is duur, ingewikkeld en kost al snel veel te veel tijd. Maak het jezelf EASY, en kies voor Axoft als uw back-uppartner. Wij zorgen ervoor dat je back-ups zijn beveiligd op basis van hoge standaarden. Wéér een zorg minder.
 • Geen tijdrovende werkzaamheden, maar snel en EASY kunnen back-uppen
  Het back-uppen van data moet gewoon snel en makkelijk gaan. Lage snelheden zijn frustrerend, en voor je het weet zit je met gaten in je back-ups. En concessies wil je gewoon niet bij je back-ups. Kies daarom voor snelheid, gemak en, nog belangrijker: zekerheid. Met Backup-as-a-Service van Axoft profiteer je van alle drie: back-ups worden namelijk automatisch gemaakt, zonder dat je het doorhebt of daar iets voor hoeft te doen.
 • Geen grote investeringen, maar gunstige tarieven
  Steeds moeten investeren in hardware en hoge tarieven voor beheer en opschalen; je kunt er al gauw mee te maken hebben, zeker bij back-ups in eigen beheer. Het zit je niet lekker en dus vraag je je af: ‘Kan dat niet anders?’. Dat kan zeker anders. Kies je voor Axoft, dan halen wij al deze ellende bij je weg. Voor een vast bedrag per maand blijft jouw back-up helemaal up-to-date en op schaal.

Axoft maakt back-ups pas écht EASY

Over je back-ups wil je je geen zorgen hoeven maken. Daar zijn ze te belangrijk voor. Dat snappen we bij Axoft als geen ander. Daarom zorgen we ervoor dat je helemaal niets hoeft te doen, maar wel verzekerd bent van betrouwbare, beschikbare en sterk beveiligde back-ups. Neem contact met ons op, en ook jij profiteert snel van alle voordelen.

Wim Milder
Business Development Directeur