Whatsapp met ons

Maak van uw IT-project een succes met de gebruikerstrainingen van Axoft
Nieuws 16 maart 2021

Maak van uw IT-project een succes met de gebruikerstrainingen van Axoft

Stapt u over naar een nieuwe telefonieoplossing? Halen u en uw collega’s niet alles uit Microsoft Teams? Dan biedt een gebruikerstraining van Axoft uitkomst. Wim Milder vertelt graag meer over de gebruikerstrainingen die Axoft aanbiedt om van uw IT-project een succes te maken.

Axoft Academy

Met de Axoft Academy biedt Axoft een divers aanbod aan trainingen voor zowel directie, management, IT-professionals als gebruikers. De gebruikerstrainingen zijn laagdrempelig en geschikt voor elk kennisniveau. Voorafgaand aan een gebruikerstraining stemmen we de leerdoelen en het huidige kennisniveau met elkaar af, zodat de training perfect aansluit.

Afhankelijk van de training en het aantal personen dat de training volgt, vindt een training incompany plaats, dus bij u op locatie. Of het vindt plaats in ons Axoft Expert Center. Hier hebben we meerdere testopstellingen staan waar de functionaliteiten uitgebreid getest en ervaren kunnen worden.

Diverse gebruikerstrainingen

Binnen ons volledige trainingsaanbod zijn er een aantal trainingen die specifiek zijn gericht op eindgebruikers. Dat zijn onder andere de gebruikerstraining voor Telefonie en de training voor Microsoft 365 en Teams.

  • Axoft Gebruikerstraining Telefonie

Plant u de overstap naar een nieuwe telefonieoplossing? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw collega’s weten hoe zij met elkaar én met de klant kunnen communiceren. Uw bereikbaarheid als bedrijf hangt daar immers van af! Met de Axoft Gebruikerstraining Telefonie zorgen we ervoor dat uw collega’s snel en goed kunnen werken met de oplossing. Hierbij wordt er aandacht besteed aan de meest gebruikte functionaliteiten van de toestellen en software.

  • Axoft Microsoft 365 Teams

Maken jullie gebruik van Microsoft 365 en Microsoft Teams, maar heeft u het idee dat de functionaliteiten nog niet (door iedereen) volledig worden benut? Dan is de Axoft Microsoft 365 Teams-training iets voor u. Het doel van de training is om gedurende één dag uw collega’s meer vertrouwd te maken met de mogelijkheden, waardoor ze in de praktijk slimmer, veiliger en sneller kunnen samenwerken.

Snel kennis bijspijkeren met de 5 Minutes Online Training

Naast de twee dagtrainingen bieden we vanuit Axoft ook de 5 Minutes Online Training. Van meer dan 400 trainingsonderwerpen zijn 5 minuten durende video’s beschikbaar in een online portal. U bepaalt zelf welke trainingen relevant zijn en medewerkers kunnen via hun eigen login de training volgen. Eenvoudig online en in hun eigen tempo.

Klik hier voor meer informatie over de 5 Minutes Online Training.

Met de blik op de toekomst

Met een frisse blik kijken wij vooruit en zoeken we consequent naar nieuwe (technische) mogelijkheden om uw dienstverlening op IT-gebied vooruit te helpen. Onze trainingen sluiten daar perfect bij aan. Heeft u vragen over de trainingen of een training in het bijzonder? Neem dan contact met ons op.

Wim Milder – Business Development Directeur