Whatsapp met ons

Met deze IT-diensten zet u de volgende stap in uw dienstverlening
Nieuws 4 juli 2021

Met deze IT-diensten zet u de volgende stap in uw dienstverlening

IT komt in vele smaken. Voor ieder bedrijfskritisch onderdeel zijn er talloze oplossingen te vinden, de een nog uitgebreider dan de ander. Dat is interessant, maar liever weet u welke IT-oplossingen écht meerwaarde toevoegen aan uw dienstverlening. In dit artikel deelt Ricardo de Rijcke vijf van deze IT-diensten met u, en de voordelen die ze bieden voor uw dienstverlening.

 • Bellen in de cloud – altijd bereikbaar op ieder toestel

  Bereikbaar zijn op één toestel is niet meer van deze tijd. De klant wordt pas echt goed geholpen als u buiten kantoor net zo bereikbaar bent als daarbinnen. Dat is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Neem Axoft EASY Cloud Telefonie. Hiermee belt u via de cloud, en bent u bereikbaar op smartphone, laptop en zelfs uw desktopcomputer. Ideaal, want daarmee bent u eigenlijk altijd bereikbaar. U staat de klant direct te woord, of verbindt hem in een handomdraai door naar een collega.

 • Vast-mobielintegratie – bereikbaar op vast en mobiel

  Twee telefoontoestellen, twee nummers. Dat is natuurlijk allesbehalve handig en efficiënt. U wilt gewoon bereikbaar zijn op één vast nummer op zowel de vaste als mobiele telefoon. Dat kan, met vast-mobielintegratie. Hiermee worden oproepen op de vaste lijn doorgeschakeld naar de mobiele telefoon. U hoeft nooit meer een oproep te missen en kunt de klant overal ondersteunen, of u nu thuis, onderweg of op kantoor bent.

 • Managed security – op afstand weerbaar tegen dreigingen

  Nu thuiswerken gemeengoed is geworden, is het belangrijk dat collega’s weerbaar blijven tegen dreigingen. Thuis kunnen ongewenste indringers of ongeoorloofde downloads al snel een rem zetten op hun productiviteit. Door security uit te besteden kunt u dat makkelijk voorkomen. Netwerkverkeer wordt op afstand gemonitord en verdachte zaken worden onschadelijk gemaakt. Dat scheelt u zelf veel tijd, terwijl uw werkplekken veilig blijven. Axoft ondersteunt u hierin met Axoft EASY Security.

 • Software-as-a-Service – overal productief werken met de juiste apps

  Up-to-date apps zijn erg belangrijk om de productiviteit en bereikbaarheid van een hoog niveau te houden. Uw collega’s moeten gewoon altijd toegang tot deze apps hebben. Dat kan met Software-as-a-Service. Tegen een vast bedrag per maand werken uw collega’s op ieder apparaat met de apps die ze nodig hebben. Ze zijn niet langer afhankelijk van een vaste werkplek en kunnen overal aan de slag. Doordat apps regelmatig worden geüpdatet werken zij altijd met de laatste functionaliteiten en securityupdates.

 • Microsoft Intune – update mobiele toestellen op afstand

  Uw collega’s maken veelvuldig gebruik van hun smartphone. De apps erop laten hen productief en bereikbaar werken. Belangrijk is wel dat die apps up-to-date blijven. Dat draagt bij aan de functionaliteit en veiligheid. Microsoft Intune maakt het heel eenvoudig om apps, instellingen en security op afstand te updaten. Toestellen blijven in topconditie en uw collega’s werken zorgeloos bereikbaar en productief door.

Versterk uw dienstverlening met Axoft

Wilt u uw dienstverlening ook naar het volgende niveau brengen met de IT-diensten van Axoft? Neem dan contact met ons op. Wij spreken uw taal en kijken graag met u mee. Samen richten we uw IT toekomstvast in, zodat u uw klanten ook morgen optimaal van dienst kunt zijn.

Ricardo de Rijcke ‒ Commercieel Manager