Whatsapp met ons

Met deze smartphone bent u 5G-ready
Nieuws 25 september 2020

Met deze smartphone bent u 5G-ready

Het zal u niet zijn ontgaan: 5G-internet staat voor de deur dus tijd om 5G-ready te worden. Deze extreem snelle mobiele breedbandverbinding opent de deur naar baanbrekende zakelijke mogelijkheden. Zo vertelde we u al eerder het nieuwe 5G netwerk in Nederland. Nu zijn er al diverse smartphones beschikbaar die 5G ondersteunen. Wij lichten een aantal interessante modellen voor u uit, zodat u straks goed bent voorbereid en de voordelen van 5G meteen zelf kunt ervaren.

Samsung Galaxy S20

De Samsung Galaxy S20 is een van de paradepaardjes uit het premium smartphoneportfolio van Samsung. Ook zakelijk is het toestel erg populair. Dat is te danken aan de gebruiksvriendelijke multitaskmogelijkheden en krachtige hardware. In combinatie met 5G-ondersteuning kan het toestel jarenlang worden ingezet. U hoeft het toestel niet snel te vervangen. Ondertussen stelt u uw collega’s in staat om langere tijd veilig en productief aan de slag te blijven.

Samsung Galaxy Note20

Ook de Samsung Galaxy Note20 ondersteunt 5G. Deze toekomstvaste smartphone met tabletfunctionaliteit richt zich op de veeleisende multitasker. Dat komt niet alleen terug in de hardware onder de motorkap, maar ook in de aanwezigheid van de S Pen-stylus. De Galaxy Note20 biedt op ieder vlak de beste specificaties en zorgt ervoor dat u probleemloos van 5G gebruik kunt maken.

Sony Xperia 1 II 5G

Naast Samsung begeeft ook Sony zich al op de 5G-markt. Met de Sony Xperia 1 II 5G beschikt u over een veelzijdige allround smartphone die veel verschillende gebruikers zal aanspreken. Goede hardware, 5G-ondersteuning en een krachtige batterij maken van dit toestel een prima keuze voor de toekomstgerichte professional.

Steeds meer keuze

Naast Samsung en Sony bieden ook LG en OPPO al smartphones met 5G aan. Daarnaast is de verwachting dat Apple op korte termijn een eerste iPhone met 5G-ondersteuning uitbrengt.  Naast een geschikt toestel heeft u ook een 5G-abonnement nodig en moet uw regio 5G-ready zijn.

Zo kiest u de juiste telefoons

5G-ondersteuning is natuurlijk niet de enige factor die meespeelt bij de toestelkeuze. Ook uw IT-budget en gebruiksgemak zijn belangrijke aandachtspunten. Het is altijd verstandig uw collega’s te betrekken. U weet daardoor wat zij nodig hebben om optimaal met hun smartphone te werken. Vanzelfsprekend gaan wij graag met u in gesprek om de juiste balans te vinden. U verzekert zich er daarmee van dat u in één keer de beste oplossing in huis haalt.

5G ready met Axoft

Wilt u straks meteen profiteren van de mogelijkheden die 5G biedt? Bij Axoft kijken we samen met u naar de de beste oplossing voor uw collega’s en organisatie. We nodigen u daarom van harte uit op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. We komen natuurlijk ook graag bij u op locatie langs. Maak online een afspraak.

Bekijk hieronder de video waar Jacob Groote meer vertelt over het 5G-netwerk en wat het u biedt.

Lees hier alles over het 5G netwerk in Nederland