Whatsapp met ons

Microsoft 365 Business maakt uw cloudwerkplek krachtig en beheersbaar
Nieuws 6 april 2020

Microsoft 365 Business maakt uw cloudwerkplek krachtig en beheersbaar

Het gebruik van cloudwerkplekken wordt zakelijk steeds populairder. Een goede ontwikkeling; ze verbeteren de bereikbaarheid en productiviteit van collega’s en maken de organisatie daardoor slagvaardiger. Met Microsoft 365 Business biedt Microsoft een complete werkplekoplossing in de cloud. Hiermee zet u eenvoudig de volgende stap in productiviteit, security én beheergemak.

Krachtige alles-in-één-oplossing

Microsoft 365 Business bestaat uit Windows 10, Microsoft 365 Business apps en diverse gebruiksvriendelijke tools voor beheer en beveiliging, zoals Microsoft InTune. Alles draait in de cloud en is perfect op elkaar afgestemd. Hiermee beschikt u over een totaaloplossing waarmee u het maximale haalt uit ieder onderdeel van de mobiele werkplek. Om dat te illustreren lichten we zes belangrijke eigenschappen van Microsoft 365 Business toe.

 • Windows 10 als sterke basis
  Met Windows 10 introduceerde Microsoft een innovatief besturingssysteem voor de mobiele werkplek. Het is stabiel en veilig, en leent zich perfect om tal van (cloud-)apps te integreren. Daarnaast kent vrijwel iedereen zijn of haar weg in een Windows-omgeving, dus zullen collega’s vrijwel direct aan de slag kunnen in hun cloudwerkplek.
 • Versterk uw productiviteit met Microsoft 365-apps
  Locatie onafhankelijk werken en communiceren wordt een stuk eenvoudiger met Microsoft 365 Business. Hiermee beschikt u over de vertrouwde Microsoft Office-programma’s, maar dan in de cloud. Daardoor heeft u ook vanaf uw laptop, tablet en smartphone toegang tot uw bestanden. Bovendien kunt u ze makkelijk bewerken en delen met collega’s. Dat versterkt uw productiviteit aanzienlijk.
 • Makkelijker samenwerken op afstand met Microsoft Teams
  Ook flexibel werkende teams moeten effectief kunnen samenwerken. Microsoft Teams maakt het mogelijk. Dit onderdeel binnen Microsoft 365 Business biedt diverse handige communicatiemogelijkheden. Denk aan bellen, chatten, online vergaderen en het realtime bewerken en delen van bestanden. Deze veelzijdigheid maakt samenwerken veel gemakkelijker, wat bijdraagt aan de continuïteit.
 • Sterk beveiligd dankzij slimme security
  Microsoft 365 draait in de datacenters van Microsoft. Deze kennen de hoogste mate van beveiliging. Daarnaast beschikt u met Microsoft InTune over de mogelijkheid devices op afstand te wissen bij diefstal of verlies. Via Defender, Advanced Threat Protection of Axoft’s eigen managed security-oplossing ontstaan sterke aanvullende securitymogelijkheden. U bepaalt daarnaast heel makkelijk wie toegang heeft tot welke bestanden. Zo verlaagt u het risico op datalekken en werkt u probleemloos door.
 • Eenvoudig schaalbaar
  Een complete werkplek in de cloud maakt het makkelijker om op te schalen. Nieuwe werkplekken kunnen namelijk snel worden aangemaakt, waardoor de continuïteit van uw dienstverlening gewaarborgd blijft. En naar capaciteit heeft u ook geen omkijken, omdat deze geleverd wordt vanuit de datacenters van Microsoft.

Waarom kiest u voor Axoft?

Bent u benieuwd hoe Microsoft 365 Business uw dienstverlening nog slimmer kan inrichten? Als deskundige ICT-kennispartner staan we voor u klaar met persoonlijk advies. Samen met u kijken we hoe we uw collega’s nog makkelijker laten werken en uw ICT-beheer verder vereenvoudigen. Neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek op maat.

Trainingen volgen in o.a. het werken met Microsoft Teams?

Ook tijdens de crisisperiode willen wij uw medewerkers de mogelijkheid geven om onbeperkt toegang te hebben tot het Axoft Easy online trainingsportal met meer dan 400 online Microsoft trainingen. Online trainingen voor gebruik van o.a. Teams, Windows 10, OneNote en OneDrive voor bedrijven, maar ook voor basisapplicaties als Word, Excel, Outlook en PowerPoint vindt u terug in deze portal.

Meer over Axoft Easy & Microsoft trainingen