Whatsapp met ons

Microsoft verandert prijzen van Microsoft 365, dit moet je weten
Nieuws 15 februari 2022

Microsoft verandert prijzen van Microsoft 365, dit moet je weten

Microsoft heeft een prijswijziging aangekondigd voor Microsoft 365. Per 1 maart 2022 zullen de tarieven voor deze populaire cloudoplossing worden verhoogd. De prijswijziging weerspiegelt de voortdurende updates die Microsoft toepast binnen Microsoft 365. Daaronder vallen ook nieuwe features die binnenkort worden vrijgegeven. Axoft-collega Robert vertelt er meer over.  

De oplossing voor de hybride werkplek
Hybride werken is inmiddels uitgegroeid tot de zakelijke standaard. Je haalt het meest uit deze werkwijze als je een totaaloplossing hebt voor de cloudwerkplek. Microsoft 365 is daarvan een perfect voorbeeld. Deze cloudoplossing bundelt apps, securityfeatures en andere tools in een gebruiksvriendelijke totaaloplossing waarmee iedereen uit de voeten kan.  

Innovaties en updates door de jaren heen  
Wat in 2011 ‒ toen nog onder de naam Office 365 ‒ begon met een handjevol apps, is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkende bundel cloudoplossingen. Microsoft Teams, Whiteboard, OneDrive, Microsoft Defender, Intune, SharePoint, Power Apps en Power BI zijn voorbeelden van apps die sindsdien het levenslicht zagen. Bovendien voegde Microsoft meer dan 1400 nieuwe functies toe rondom communicatie en samenwerking, security alsmede AI en automatisering.   

Nieuwe features voor Teams
Ook voor de nabije toekomst staat er een aantal interessante updates gepland voor Microsoft 365. Eén daarvan is onbeperkt inbellen binnen Microsoft Teams. Dit is ideaal voor collega’s die onderweg willen deelnemen aan Teams-vergaderingen, maar op dat moment niet beschikken over een goede internetverbinding voor videobellen. Met deze update wordt het mogelijk om vanaf vrijwel ieder mobiel apparaat tóch deel te nemen aan Teams-vergaderingen. Ideaal voor de samenwerking.  

Prijzen in lijn met de innovatie
Met de prijswijzigingen brengt Microsoft het aanbod in lijn met ruim tien jaar innovatie, updates en inspelen op de voortdurend veranderende wensen en eisen van de zakelijke markt. De wijzigingen worden op de meeste versies doorgevoerd en gelden vanaf 1 maart 2022. Wij vertellen je natuurlijk graag waar je rekening mee moet houden, afhankelijk van welke versie je gebruikt. 

Axoft staat voor je klaar
Wil je meer weten over de prijswijzigingen of over de voordelen van Microsoft 365 voor jóúw organisatie? Neem contact met ons op en we zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Maak online een afspraak. 

 

Robert Zoeteweij  
Commercieel Manager IT