Whatsapp met ons

Mobieler dan ooit met de nieuwe zakelijke KPN-bundels
Nieuws 9 februari 2024

Mobieler dan ooit met de nieuwe zakelijke KPN-bundels

Mobiele databundel vraagt veel van een medewerker. Om iedereen ongestoord door te kunnen laten werken denkt KPN vanaf februari 2024 letterlijk en figuurlijk onbeperkt met je mee.

Bellen, mailen, appen, videobellen en het versturen van bestanden: een mobiele databundel vraagt veel van een gemiddelde medewerker. Om iedereen ongestoord door te kunnen laten werken denkt KPN vanaf februari 2024 letterlijk en figuurlijk onbeperkt met je mee. Op welke manier? Onze collega Ricardo de Rijcke zet de nieuwe abonnementsvormen voor je op een rij. 

Zakelijke mobiele voordelen van KPN

Met hybride werken is het van groot belang dat je ongestoord kunt werken waar en wanneer je maar wilt. Of dit nu gaat over een verbinding zonder onderbrekingen of een werkdag zonder een melding te ontvangen dat je bijna door je databundel heen bent. KPN biedt de mogelijkheid om te gaan wat het beste werkt voor jou. Dit is vanaf februari 2024 zelfs nóg overzichtelijker door voor de zakelijke consument van elf abonnementsvormen terug te gaan naar zes. Zo heb je vrij snel zicht op het abonnement waar je naar op zoek bent. 

Wat is er anders?

Zoals hierboven al was te lezen gaat KPN terug van elf naar zes abonnementsvarianten. In iedere vorm kun je onbeperkt bellen en sms’en, dus daar hoef je je op geen enkel vlak zorgen over te maken. Een andere verandering is de keuzesnelheid. Je hebt de keuzemogelijkheid om naast de hoeveelheid data per maand ook de snelheid of ‘Speed-Tiering’ te selecteren. Dit kan vooral handig zijn als je bijvoorbeeld een hoge snelheid nodig hebt voor als je veel videobelt. Deze snelheidsopties zijn terug te vinden in de nieuwe Unlimited-abonnementen, waarvan er nu drie zijn. 

Mobieler dan ooit met de nieuwe zakelijke KPN-bundels 

Meer weten

Met zes abonnementsvormen voor zakelijke mobiele verbindingen is er veel te kiezen. Wil je meer informatie over de abonnementen, de precieze inhoud of welk pakket het beste bij jou of de organisatie past? Dan kun je contact met ons opnemen om meer te weten te komen. Uiteraard helpen wij je graag verder op weg. 

Ricardo de Rijcke
Commercieel Manager