Whatsapp met ons

Multisim voor het MKB
Nieuws 2 juli 2024

Multisim voor het MKB

Da’s bellen met je horloge en het gemak van alles altijd bij de hand

Bellen, appen en streamen zonder telefoon op zak? Als je rondkijkt op straat dan zie je dat dit inmiddels min of meer gemeengoed is. Multisim is namelijk al langere tijd beschikbaar voor de grootzakelijke markt, en – goed nieuws – sinds vandaag (eindelijk) ook voor het MKB. Met een smartwatch mét Multisim ben je altijd bereikbaar.

Dit is niet een zoveelste gadget, dit is echt functioneel

We snappen dat je hiermee aan de slag wilt. De afgelopen maanden kregen we bij Axoft de vraag veelvuldig, maar we moesten dus geduldig afwachten tot KPN het lanceerde voor onze MKB-klanten. Het werkt heel simpel; met Multisim gebruik je jouw abonnement voor meerdere apparaten tegelijkertijd. Op die manier ben je altijd bereikbaar op je eigen telefoonnummer, ook als je geen telefoon bij je hebt. Dus telefoon vergeten, maar wel je smartwatch om? Enjoy!

De hele wereld om je pols

Je krijgt een extra digitale simkaart en vanaf dat moment kun je het maximale uit je smartwatch halen. Uiteraard is het zaak even te kijken of jouw smartwatch Multisim ondersteunt, want op sommige oudere modellen en vreemde merken wil het niet werken. Op vrijwel alle gangbare merken werkt het echter feilloos. Je kunt ermee bellen, maar ook muziek  streamen. Je kunt ermee appen, je kunt ermee betalen enz. Eigenlijk gewoon alle apps gebruiken zoals je dat nu met je telefoon doet.

Voor 5 euro extra weet je alles

Gebruik je KPN EEN dan kun je voor 5 euro extra per maand per gebruiker een Multisim abonnement bestellen. Je krijgt dan een extra digitale simkaart die wordt gekoppeld aan je bestaande abonnement en dat kan je dan voor meerdere apparaten tegelijk gebruiken. Een Multisim gebruikt hetzelfde telefoonnummer en dezelfde databundel (belminuten etc.) van je huidige KPN abonnement.

Wat moet je doen om Multisim te kunnen gebruiken?

Starten? Gewoon even contact opnemen met Axoft en we regelen het voor je door het toe te voegen aan je bestaande contract. Weer opzeggen, kan op elk moment. Ook dan gewoon even contact met ons opnemen, maar onze voorspelling is dat je niet meer anders wil zodra je dit gemak hebt ervaren!