Whatsapp met ons

EPOS: overal rustig en geconcentreerd vergaderen met de headsets van EPOS
Nieuws 7 december 2020

EPOS: overal rustig en geconcentreerd vergaderen met de headsets van EPOS

Misschien heeft u het zelf weleens meegemaakt: u heeft een videovergadering met een klant of collega’s, maar slechte geluidskwaliteit gooit roet in het eten. Frustrerend, stressvol en allesbehalve efficiënt, toch? Met de headsets uit de ADAPT-serie van EPOS heeft u daar niet langer meer mee te maken. Onze collega Ricardo de Rijcke vertelt hoe deze EPOS headsets uw vergaderingen efficiënter, productiever en gebruiksvriendelijker maken.

Geluidskwaliteit bepalend voor productiviteit

Menig thuiswerker zal het beamen: afleidende omgevingsgeluiden, brakke geluidskwaliteit en een slechte pasvorm zijn zaken die niet bepaald bijdragen aan effectief vergaderen. Wist u bijvoorbeeld dat medewerkers wekelijks gemiddeld 29 minuten aan productiviteit verliezen als gevolg van slechte geluidskwaliteit van telefoongesprekken? 95 procent van hen meldt dat hun concentratie en efficiëntie te lijden heeft onder omgevingsgeluiden. Onnodige zaken die effectief vergaderen in de weg staan.

Ideaal voor het hybride werken

Wat is er dan nodig om stressvrij te kunnen vergaderen? Kraakhelder geluid is een vereiste, net als het zoveel mogelijk uitbannen van omgevingsgeluid. Vanzelfsprekend mogen ook gebruiksgemak en comfort niet ontbreken. Al deze zaken komen samen in de ADAPT-serie van EPOS. Deze headsets bieden hoogwaardige functionaliteiten waarmee u overal rustig, helder en efficiënt kunt communiceren.

Zo maakt de EPOS ADAPT-serie uw vergaderingen makkelijker:

  • Geoptimaliseerd voor Unified Communications en gecertificeerd voor Microsoft Teams
  • Geen afleiding door omgevingsgeluid dankzij Active Noise Canceling
  • Communiceer effectiever dankzij kraakhelder geluid op basis van kunstmatige intelligentieen optimalisatie voor spraak
  • Verbind twee apparaten tegelijk met Dual Connectivity
  • Ervaar direct het verschil dankzij plug & play en draagcomfort

Altijd de beste oplossing met EPOS en Axoft

De huidige zakelijke praktijk vraagt al genoeg van uw focus. EPOS en Axoft zorgen ervoor dat uw focus behouden blijft. We combineren hoogwaardige technologie met advies op maat en zorgen ervoor dat u de concentratie behoudt tijdens vergaderingen. Zo werkt u een stuk zorgelozer en flexibeler, en kunt u ook in deze tijden sneller de volgende stap in uw dienstverlening zetten.

Wij horen graag van u

Waarom zou u nog langer genoegen nemen met slechte geluidskwaliteit? Kies voor goed geluid en heldere communicatie van EPOS. Neem vandaag nog contact met ons op voor passend advies. Dan zorgen wij ervoor dat u snel voorzien bent van de beste oplossing voor uw collega’s, zonder dat u daar zelf veel tijd en moeite aan kwijt bent.

Ricardo de Rijcke
Commercieel Manager

Lees hier zeven tips voor een efficiënte videovergadering