Whatsapp met ons

Overstappen op glasvezel? Geen reden meer om te wachten!
Nieuws 20 september 2022

Overstappen op glasvezel? Geen reden meer om te wachten!

Is jouw bedrijf al overgestapt op glasvezel? Dat biedt interessante zakelijke voordelen. Je verbinding is sneller én stabieler, waardoor je meer kunt doen. Ook met verschillende collega’s tegelijk. Wel zo efficiënt. Nog niet overgestapt? Dan heb je nu geen reden meer om te wachten. Een driejarig glasvezelabonnement van KPN was namelijk niet eerder zó voordelig.

Profiteer nú van KPN Zakelijk Glasvezel Internet – wegens succes verlengd!

Tot en met 30 september 31 december verdubbelt KPN jouw internetsnelheid kosteloos voor de gehele contractduur én hoef je geen aansluitkosten t.w.v. € 750,- te betalen. Zo vertrouw je bijvoorbeeld op een enorm stabiele verbinding met up- en downloadsnelheden tot 1 Gbit/s, maar betaal je slechts voor een 500 Mbit/s-abonnement.

Dat werkt zo:

  • 100 Mbit/s wordt 200 Mbit/s
  • 200 Mbit/s wordt 500 Mbit/s
  • 500 Mbit/s wordt 1000 Mbit/s

Deze actie geldt voor zakelijke glasvezelbundels wanneer er al wel een glasvezelaansluiting aanwezig is op locatie. De verdubbeling is niet van toepassing op de huidige 50 Mbit/s- en 1000 Mbit/s-aansluitingen. Meer weten over de voorwaarden? Neem contact met ons op.

Jouw ideale servicepartner

Naast een mooi financieel voordeel zijn er heel wat andere redenen om zakelijk internet af te nemen via Axoft. Wij zijn trots om onszelf Strategisch Partner van KPN te mogen noemen. Dit is de hoogste partnerstatus bij KPN. Wat dat betekent? Voor al je vragen en verzoeken rondom de zakelijke diensten van KPN kun je direct bij ons terecht. En daarbij kun je vertrouwen op het hoogste niveau van kwaliteit, service, kennis en klanttevredenheid. Voor, tijdens en na de oplevering.

Verder overzien we het volledige pallet aan telecom- en IT-diensten die zakelijk Nederland nodig heeft. Daarmee weten we precies wat jij nodig hebt en kun je erop vertrouwen dat alles met elkaar samenwerkt.

Sneller, stabieler, efficiënter

Wil jij een zakelijke internetverbinding waarmee je optimaal werkt in het heden én klaar bent voor de toekomst? Neem dan nu contact op voor een afspraak. Onze experts voorzien je dan van advies op maat.