Whatsapp met ons

Paul Velders aangesteld als Algemeen Directeur Axoft IT & Telecom
Nieuws 30 augustus 2019

Paul Velders aangesteld als Algemeen Directeur Axoft IT & Telecom

Beste relatie,

Axoft zorgt er al 25 jaar voor dat u kunt vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving.

Het begon in 1994 toen innovatief IT-bedrijf Axoft opgericht werd door de toenmalige eigenaar Xander Heijman. Vanaf de oprichting is Axoft IT stapsgewijs software, hardware, consulting en (cloud) werkplekken gaan leveren.

In 2010 werd een volgende belangrijke stap gezet. In dat jaar werd Axoft Telecom namelijk opgericht, met Jan Pieter de Ruiter als Algemeen Directeur. Axoft Telecom levert vaste- en mobiele (cloud) telefonie, internet en volledige beveiligde bedrijfsnetwerken aan klanten met één of meerdere vestigingen. Later is hier security en dankzij de samenwerking met KPN de dienst KPN EEN bijgekomen.

Als klant verwacht u dat de IT- en Telecomdiensten die u afneemt altijd werken én dat deze naadloos geïntegreerd zijn. Het samenbrengen van Axoft IT en Axoft Telecom was daarom een logische vervolgstap. De vestigingen in Ridderkerk en Schiedam zijn hierom in 2017 verhuisd naar één nieuw bedrijfspand in Capelle aan den IJssel.

Begin 2019 hebben we ervoor gekozen om u als klant te bedienen vanuit de nieuwe entiteit Axoft IT & Telecom B.V. Axoft IT & Telecom beheert ruim 10.000 werkplekken bij 1500 klanten. Er staat een organisatie voor u klaar, die u helpt om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en zorg draagt voor uw volledige digitale werkomgeving.

Na 10 jaar Algemeen Directeur te zijn geweest van Axoft IT & Telecom draagt Jan Pieter de Ruiter het stokje over. Per 1 september a.s. wordt Paul Velders aangesteld als Algemeen Directeur binnen Axoft IT & Telecom. U kunt ook de komende jaren blijven rekenen op Axoft voor het invullen van al uw IT en Telecom behoeften.

Paul is zijn carrière gestart als IT-consultant en projectmanager bij een IT-bedrijf. Hij is vervolgens geruime tijd bij KPN verantwoordelijk geweest voor alle vaste diensten van KPN in de zakelijke markt én voor de combinatiedienst KPN EEN. De laatste vier jaar was hij Algemeen Directeur bij ICT-serviceprovider RoutIT, een deelneming van KPN.

Mocht u vragen hebben over dit bericht of u willen laten adviseren over welke IT & Telecomontwikkelingen in de markt voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn, dan kunt u terecht bij uw accountmanager of contact opnemen via 088 – 22 10 800 of info@axoft.nl

Wij willen u bedanken voor het gestelde vertrouwen in Axoft en kijken uit naar een verdere samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Jan Pieter de Ruiter
Algemeen Directeur

Paul Velders
Algemeen Directeur
Per 1 september 2019