Whatsapp met ons

R4R Gelukswandeling met bewoners van Rubroek
Nieuws 18 juni 2024

R4R Gelukswandeling met bewoners van Rubroek

Blije gezichten alom!

Het draait in het leven om meer dan enkel hard werken en geld verdienen. Bij Axoft doen we heel veel naast het werk, met leuke uitjes en groepsactiviteiten voor onze eigen mensen én in het licht van social responsibility voor mensen die een steuntje in de rug verdienen. Het leuke daaraan is dat we op die manier vaak anderen blij maken en er zelf ook blij van worden.

Op donderdag 30 mei organiseerde R4R (Rotterdammers voor Rotterdammers) – dat wij als donateur steunen – een bijzonder rondje door de stad voor de bewoners van het Crooswijkse verpleeghuis Rubroek.  

Ook wij liepen mee, want dit mooie initiatief waarbij ‘Medewerkers in Actie’ komen laat Rotterdamse ouderen genieten van de buitenlucht en zorgt voor gezonde afleiding. 

Om 14.00 uur dronken we met zijn allen een goede kop koffie (bakkie pleur), en een uur later gingen we op pad met het uitgelaten gezelschap. Onder leiding van kunstenaar Misja Immink gingen we samen met de bewoners van Rubroek (behorend bij Stichting Laurens) op zoek naar nieuwe soorten geluk. We bekeken de omgeving door een gelukswandelaarsbril en genoten van een openluchtbellenopera. Het was een middag vol verrassingen, plezier en onvergetelijke momenten. Eenmaal terug sloten we af met een dankbare glimlach op de gezichten van alle deelnemers, zowel bij de bewoners als bij de geluksvrijwilligers. Wim Milder: Het is mooi om te zien hoe deze mensen opleven door zoiets simpels als een dagje samen op pad. Voor herhaling vatbaar.

Wie liepen er behalve Axoft nog meer mee? Havenbedrijf Rotterdam, The HEINEKEN Company, InAxtion, LICHTNL, WMO Radar, Forward Lease, Van der Ent Group, Beindorff CW, Ringelberg Mobility, Rabobank, MaasstadLab en Allround Cargo Handling B.V.