Whatsapp met ons

Save the date! Axoft online Event – 15 december 10.00 uur – Alles draait om eenvoud.
Nieuws 26 november 2021

Save the date! Axoft online Event – 15 december 10.00 uur – Alles draait om eenvoud.

Nog nooit was het belang van ICT zo groot als vandaag de dag. De pandemie heeft onze manier van werken voorgoed veranderd. Hybride werken is gemeengoed geworden. Maar wat betekent dat voor uw ICT-inrichting? We vertellen u hier alles over tijdens ons online event ‘alles draait om eenvoud’ op 15 december, dé online kennissessie voor bedrijven met de blik op morgen.

Hybride werken – de nieuwe zakelijke norm

Steeds meer bedrijven en medewerkers spreken zich erover uit: een volledige werkweek binnen de kantoormuren is niet meer van deze tijd. Hybride werken ‒ deels thuis en deels op kantoor ‒ is de norm geworden. Flexibel werken draagt immers bewezen bij aan een flexibelere dienstverlening, een hogere productiviteit en minder stress.

De werkplek in 2022 – waar moet u op letten?

De werkplek moet exact in lijn zijn met de bedrijfspolicies. Tijdens de pandemie verdubbelde het aantal cyberaanvallen ten opzichte van een jaar eerder. Hoe wapent u uzelf en de organisatie daar tegen, nu meer collega’s thuiswerken? En welke digitale middelen zet u in om collega’s nog gemakkelijker te laten werken en nóg beter bereikbaar te laten zijn, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid?

Snel wegwijs door de juiste expertise

Tijdens ons online event gaan we dieper in op deze vraagstukken, en meer. Onze collega’s en gastsprekers vertellen u alles over trends, uitdagingen en oplossingen van deze tijd. In nog geen uur tijd bent u weer volledig op de hoogte van de meest actuele zaken op het gebied van telecom, IT en security die u als ondernemer aangaan.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe laat ik mijn collega’s ook op afstand makkelijk én veilig werken?
  • Hoe beveilig ik mijn werkplekken tegen de groeiende cyberdreigingen?
  • Met welke digitale tools staat mijn organisatie nog sterker in de markt?
  • Welke voordelen bieden cloudoplossingen voor de bereikbaarheid van collega’s?
  • Welke ontwikkelingen rondom hybride werken bieden meerwaarde voor mijn organisatie?

Locatie: online
Aanvang:
15 december om 10.00 uur

Mis het niet – schrijf u vandaag nog in

Wilt u ook alles uit hybride werken halen en zeker weten dat u geen kansen misloopt? Schrijf u dan vandaag nog in voor ons online event ‘Alles draait om eenvoud’. Wij zorgen ervoor dat u helemaal up-to-date bent waar het gaat om de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van telecom, IT en security.

Wim Milder

DIRECT AANMELDEN