Whatsapp met ons

Altijd én overal kunnen werken
Nieuws 19 mei 2017

Altijd én overal kunnen werken

Als organisatie wilt u niet stil blijven staan, u wilt blijven ontwikkelen. ICT-middelen die leiden tot een optimale samenwerking zijn niet meer weg te denken. Welke technologische oplossingen passen het beste bij uw organisatie? Onderga een Microsoft Customer Immersion Experience en ontdek de mogelijkheden.
Een Customer Immersion Experience (CIE) is een praktijkgerichte workshop waarbij u mee wordt genomen in de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Tijdens deze sessie maakt u onderdeel uit van een fictief bedrijf en zit u zelf aan de knoppen vanaf de nieuwste laptops en tablets.

Het doel is om uw organisatie inzicht te geven in wat de Microsoft Cloud betekent voor de dagelijkse behoeftes en uitdagingen. Denkt u bijvoorbeeld aan gebruikersscenario’s als productiviteit onderweg, keuzes maken op basis van data, social networks gebruiken voor zakelijke toepassingen en real-time contact met collega’s en klanten.

Uw voordelen:

  • Eén dagdeel met maximaal 10 deelnemers, uitsluitend uw organisatie
  • Door de samenbreng van verschillende business stakeholders ontstaat er wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes waar de organisatie op in kan spelen
  • Op basis van specifieke wensen wordt er tijdens de sessie aandacht besteed aan de scenario’s die voor uw organisatie relevant zijn.
  • Tijdens de sessie gaat u zelf aan de slag met fictieve data
  • Kosteloos en geheel vrijblijvend

Bezoek één van onze sessies:
Bent u nieuwsgierig hoe Microsoft een productiviteitsoplossing kan zijn voor uw organisatie? Kom dan geheel vrijblijvend naar één van onze CIE-sessies. U kunt zich aanmelden via onderstaand emailadres.

Datum – Donderdag 9 maart 2017
Locatie – Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol
Tijden – 13.00 – 16.30 uur
Inclusief lunch & borrel

Vragen?
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers via telefoonnummer 088-2210800 of per mail marketing@axoft.nl.