Whatsapp met ons

KPN glasvezel actie voor zowel nieuwe als bestaande klanten
Nieuws 30 mei 2017

KPN glasvezel actie voor zowel nieuwe als bestaande klanten

De glasvezel actie is bedoeld voor klanten van KPN die een verlengbare Zakelijk Glas dienst afnemen (Bedrijventerrein of Stedelijk), met een huidige Zakelijk Internet snelheid.

Daarnaast kunnen nieuwe klanten ook profiteren van deze actie, met als voorwaarde dat het bedrijven op locaties moeten zijn die geclassificeerd zijn als Onnet NLS1 en NLS2. 

Toelichting NLS:
NLS staat voor New Line Service. Bij een New Line Service wordt de DSL lijn afgeleverd op een nieuw koperpaar op het ISRA. Dit is van toepassing bij internet verbindingen zoals ADSL, VDSL, SDSL en extended ethernet op basis van koper.

NLS type 1 
NLS1 wordt geleverd als er op het bestaande ISRA punt nog vrije aders zijn, die gebruikt kunnen worden voor de aanvraag. Vrije aders houden in dat de aderparen op het ISRA punt aanwezig zijn, maar dat er géén telefonie of DSL dienst op actief is.

Verbinding is wel beschikbaar – Alleen patchen (alleen verbinding maken), geen graaf- of laswerkzaamheden nodig

NLS type 2
NLS2 wordt geleverd als er nog wel capaciteit is op het ISRA punt, maar er geen beschikbare aders zijn. In dit geval zal KPN extra aders uit de stamkabel moeten halen op de klantlocatie. Deze worden dan op het bestaande ISRA punt afgemonteerd.

Verbinding is wel beschikbaar – Alleen laswerkzaamheden nodig.

Deze actie is aantrekkelijk voor bedrijven die veel data genereren en versturen

U krijgt meer snelheid voor een laag maandtarief en kan de dienst onbezorgd gebruik maken met een managed router die geschikt is voor hogere snelheden.

Let op:
Deze actie is geldig van 1 mei 2017 tot en met 1 juli 2017 voor elke getekende offerte die door KPN is ontvangen voor of op 1 juli 2017.