Whatsapp met ons

Webinar KPN: Laat thuiswerken echt werken!
Nieuws 1 april 2021

Webinar KPN: Laat thuiswerken echt werken!

Het afgelopen jaar heeft werkend Nederland zich opnieuw uitgevonden. Het nieuwe kantoor is thuis. Dat vraagt een andere manier van werken en daarbij is goede bereikbaarheid een essentieel onderdeel van uw primaire bedrijfsprocessen. Voor veel van uw collega’s zal het (gedeeltelijk) thuiswerken ook straks de nieuwe standaard zijn. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf en alle collega’s dan goed bereikbaar én slim blijven samenwerken? Op deze vraag gaven wij uitgebreid antwoord tijdens het webinar ‘Laat thuiswerken echt werken’. Daarnaast zijn meerdere oplossingen aanbod gekomen die hierbij kunnen ondersteunen.

Gemist of nog een keer terugkijken?

In 45 minuten hebben wij  alles verteld over hoe u en uw collega’s slimmer en beter kunnen werken met de verschillende Axoft oplossingen. Heeft u dit gemist of wilt u het nog een keer kijken, klik dan hier voor de video.

Wilt u thuiswerken echt laten werken? 

Axoft biedt betrouwbare oplossingen voor u en uw thuiswerkende collega’s. Als KPN Strategisch Partner zijn wij full-service dienstverlener voor alle zakelijke KPN-diensten. Meer weten? Neem dan contact met ons op of maak een telefonische afspraak of een afspraak op locatie.