Whatsapp met ons

Webinar: Verbeter uw bereikbaarheid met KPN EEN MKB
Nieuws 18 maart 2021

Webinar: Verbeter uw bereikbaarheid met KPN EEN MKB

In 45 minuten alles weten over de voordelen van KPN EEN MKB voor úw bedrijf? Volg dan ons webinar ‘Laat thuiswerken écht werken’ op woensdag 24 maart. Samen met onze partner KPN organiseren we vanuit de Digital Dutch Experience een virtuele interactieve themasessie. Meld u aan en we praten u in no-time bij.

  • Wat: webinar ‘Laat thuiswerken écht werken’
  • Wanneer: woensdag 24 maart om 14.00 uur
  • Waar: online via uw internetbrowser

Meld u nu aan!

Ga hier naar de aanmeldpagina van de webinar en meld u aan. Na het aanmelden ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Laat thuiswerken écht werken

Het afgelopen jaar heeft werkend Nederland zich opnieuw uitgevonden. Het nieuwe kantoor is thuis. Dat vraagt een andere manier van werken en daarbij is goede bereikbaarheid een essentieel onderdeel van uw primaire bedrijfsprocessen.

Voor veel van uw collega’s zal het (gedeeltelijk) thuiswerken ook straks de nieuwe standaard zijn. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf en alle collega’s dan goed bereikbaar én slim blijven samenwerken? Op die vraag geven we uitgebreid antwoord tijdens het webinar. We vertellen u meer over de oplossingen binnen KPN EEN MKB die hierbij kunnen ondersteunen, zoals vast-mobielintegratie en de Axoft EASY Cloud Werkplek.

Wat komt aan bod?

Tijdens het webinar gaan we natuurlijk dieper in op de verschillende oplossingen van Axoft die u en uw collega’s slimmer en beter laten werken. Maar dat doen we niet voordat we eerst even uitzoomen en kijken naar de situatie waar we nu in zitten. Uiteraard is er ruimte voor opmerkingen en vragen vanuit uw kant.

De onderwerpen:

  • Inzicht in bereikbaarheid van uw organisatie en collega’s
  • Verbeter de bereikbaarheid aan de hand van KPN EEN Gespreksrapportage
  • Maak de mobiele telefoon volledig onderdeel van uw KPN EEN MKB-telefonieoplossing
  • Slimmer werken met de Axoft EASY Cloud Werkplek

Voor wie is het webinar?

Als u interesse heeft in het slimmer laten (thuis)werken van uw collega’s, dan bent u al de perfecte kijker van dit webinar. Het maakt niet uit of u al klant van ons bent of niet, en of u al een aantal KPN-diensten afneemt of dit nog overweegt; u bent van harte welkom!

Vragen?

Heeft u op voorhand vragen over KPN EEN MKB, de Axoft EASY Cloud Werkplek of wilt u meer weten over het webinar? Neem contact op met uw Axoft-contactpersoon of maak hier een afspraak.

Meld u direct aan!