Whatsapp met ons

Welkom aan Boord
Nieuws 5 april 2021

Welkom aan Boord

Eind 2020 vond ons nieuwe online evenement ‘Welkom aan boord’ plaats. In één uur hebben wij u bijgepraat over de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT, Security en Telecommunicatie. In de video’s hieronder kunt u per onderwerp terugkijken wat er is besproken tijdens dit evenement.

Welkom bij het Vision Event

“Het Axoft Vision event gaat over digitalisering en ICT. We zijn ons allemaal bewust van de nieuwe realiteit waarin we leven. Digitalisering zat al in de stroomversnelling en door de wereldwijde aanpak van Covid-19 heeft het een extra boost gekregen. Microsoft introduceerde in augustus Microsoft Teams waardoor we onderling konden samenwerken.”

Wim Milder –  Directeur Business Development bij Axoft IT & Telecom

                                  Cloud Telefonie

“Ik ben er trots op om te zien dat vele van jullie de afgelopen jaren bij Axoft op de boot zijn gestapt en gebruik zijn gaan maken van ons cloud telefonie platform. Het mooie is wanneer nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen, deze direct gebruikt kunnen worden. Voorbeelden van nieuwe functionaliteit zijn gespreksrapportage en bellen via Microsoft Teams.”

Ricardo de Rijcke -Commercieel manager bij Axoft IT & Telecom

5G – netwerk

“Voor mij betekent 5G een driehoek. Boven in de top gaat het over veel meer snelheid. De tweede gaat over veel meer devices per vierkante meter die we aan kunnen sluiten. En misschien wel het belangrijkste, de laatste hoek gaat over een écht betrouwbaar netwerk kunnen maken. Als je kijkt naar 4G en waar we denken dat we met 5G uit kunnen komen, zit er wel een factor honderd in snelheid tussen.”

Jacob Groote -EVP 5G bij KPN

                                                         Axoft EASY Cloudwerkplek

“Binnen nu en 3 jaar zijn organisaties en ondernemers overgeschakeld naar de cloud werkplek. Het is niet de vraag ‘of’, maar wanneer. De cloud werkplek van Axoft noemen we de Axoft EASY cloud werkplek. Die is 100% veilig, altijd up-to-date en makkelijk in gebruik.”

Joachim Hodes – Product- & Partnermanager bij Axoft IT & Telecom

Security

“De veelvoorkomende cyberdreigingen zijn phishingmails, e-mailfraude en CEO-fraude. Om dit aan te pakken stellen we een integraal plan op waarin we kijken naar de rol van jouw personeel, de interne processen en uiteraard gaan we beveiligen we jouw netwerk.”
Vincent van den Berg – Manager Service & Control bij Axoft IT & Telecom

Heeft u een dringende vraag of wilt u meer informatie? Neem hier contact op of maak een telefonische afspraak of een afspraak op locatie.

Bekijk hier al onze IT & Telecom oplossingen