Whatsapp met ons

Werk slimmer en efficiënter met de Axoft Microsoft 365 Teams-trainingen
Nieuws 18 april 2022

Werk slimmer en efficiënter met de Axoft Microsoft 365 Teams-trainingen

Hoe makkelijk werken je collega’s met Office 365-apps? Als zij niet goed weten hoe deze werken, kan dat van invloed zijn op je investering, productiviteit en security. Daar zit je niet op te wachten. Hoeft ook niet, want via de Axoft Microsoft 365 Teams-trainingen leren collega’s optimaal met de werkplek om te gaan? Dat biedt voordeel voor collega’s én de organisatie als geheel, weet Axoft-collega Steven.

Alles wat je collega’s moeten weten

Wat kun je met Microsoft Teams, en hoe werkt deze samenwerkingsoplossing? Welke slimme functies laten je collega’s nog makkelijker werken? Vaak zijn de basisfunctionaliteiten wel bekend, maar je wilt natuurlijk liever dat collega’s álles uit de cloudwerkplek halen. Het is precies de gedachte achter de Axoft Microsoft 365 Teams-trainingen. Je profiteert onder andere van de volgende voordelen:

  • Collega’s werken makkelijker en sneller – deze is natuurlijk heel logisch: als je collega’s weten hoe alles werkt, werken zij makkelijker en sneller. Op kantoor, thuis en op iedere andere werkplek. Klanten worden sneller geholpen en dat draagt flink bij aan een nog betere dienstverlening. Dat is natuurlijk wat je wilt.
  • Samenwerkingen verlopen slimmer – neem nou zo’n app als Microsoft Teams, die onder andere ideaal is voor videovergaderen. Hiermee werken je collega’s écht makkelijk samen, vanaf iedere locatie. De juiste kennis laat hen alles uit deze app halen, waardoor je teamsamenwerkingen ook op afstand slim, snel en gemakkelijk verlopen.
  • Minder risico op dreigingen voor je productiviteit – gebruiksgemak op de werkplek leidt tot werkplezier. Collega’s zullen daardoor minder snel kiezen voor mogelijk onveilige workarounds of alternatieve oplossingen. Daarmee verklein je het risico op cyberdreigingen zoals ransomware en hacks als gevolg van onveilig werken. Je data blijft binnenboord en je blijft lekker aan de gang.
  • Maximaal rendement van je uitgegeven euro’s ‒ als je budget toewijst aan nieuwe werkplekken is het prettig als collega’s er direct mee overweg kunnen. Dat is niet alleen goed voor de productiviteit; investering en gebruik zijn ook beter in balans. Levert toch weer een mooi stuk kostenefficiëntie op.
  • Efficiëntere invulling van IT-werkzaamheden ‒ veiliger werken betekent ook minder brandjes klussen voor de IT-afdeling. En dat bespaart al snel veel tijd. Dat is mooi, want daardoor ontstaat meer ruimte voor andere werkzaamheden. Sowieso minder technisch, misschien wel meer strategisch. Denk aan het onderzoeken van nieuwe IT-mogelijkheden waarmee je organisatie nog slimmer werkt. Zo werken jullie nog toekomstbestendiger.

Direct goed op weg met Axoft

Tijd en geld besparen, en ondertussen alles uit je werkplek halen. Wie wil dat nou niet? Je profiteert er snel van met de Axoft Microsoft 365 Teams-trainingen en alle andere diensten uit ons portfolio. Wil jij daar ook de vruchten van kunnen plukken, neem dan even contact met ons op.

Steven Rietveld – Trainer en accountmanager bij Axoft IT & Telecom