Whatsapp met ons

Zakelijk Glasvezel van KPN superstabiel én supersnel
Nieuws 8 mei 2024

Zakelijk Glasvezel van KPN superstabiel én supersnel

Online (samen)werken verliep nog nooit zo soepel.

Maar liefst 10 keer sneller up- en downloaden
dan het Nederlands gemiddelde van 100MB.
Online (samen)werken verliep nog nooit zo
soepel. Met 100% Zakelijk Glasvezel van KPN
onderneem je altijd op volle snelheid.

KPN legt momenteel zo goed als overal glasvezel aan. Zo kan straks iedere ambitieuze ondernemer in Nederland genieten van de voordelen van het beste én snelste netwerk van de wereld.
Het glasvezelnetwerk van KPN groeit met de dag. Glasvezel-Internet is razendsnel, superstabiel en kan echt alles aan. Of je nu in een videovergadering zit of snel wilt up- en downloaden; met 100% Zakelijk Glasvezel van KPN onderneem je altijd op volle snelheid. We zetten de voordelen voor je op een rij:

Supersnelle en betrouwbare verbinding: Met 100% Zakelijk Glasvezel van KPN verloopt up- en downloaden altijd met een snelheid van 1GB. Dat is maar liefst 10 keer zo snel als het Nederlandse gemiddelde van 100MB! Online (samen)werken verliep nog nooit zo soepel.

Extra veilig: Het KPN-netwerk wordt door een groot team van eigen KPN-experts 24/7 bewaakt. Daarnaast zijn er state-of-the-art extra veiligheidsopties waardoor je verzekerd bent van een veilige online werkomgeving.

Doorwerkgarantie en de beste service: Axoft regelt de overstap voor je. Je kunt gewoon je werk blijven doen en merkt niets van de overstap naar KPN glasvezel, behalve dan dat je Internetverbinding veel sneller wordt. Overstappen heeft nog een extra voordeel, je krijgt de gebundelde support vanuit KPN én vanuit Axoft. Onze samenwerking met KPN gaat heel ver terug en sinds 2020 zijn wij KPN Strategisch Partner, de hoogst haalbare titel van KPN.

Het goede nieuws is dat KPN momenteel overal glasvezel uitrolt en daarmee komt first class Internet binnen ieders bereik. Ricardo de Rijcke van Axoft kan de beschikbaarheid voor je checken en direct ook vertellen wat de voordelen en aantrekkelijke condities zijn.

Ricardo: “Bij deze grote stap voorwaarts naar supersnel en superstabiel Internet, hoort wat ons betreft ook een superinteressante actie. Als Strategisch Partner van KPN kunnen wij je een uniek aanbod doen én we regelen de overstap voor je!”

Meer weten over 100% Zakelijk Glasvezel van KPN en de onbegrensde mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ondernemen op volle snelheid en klaar voor de toekomst? Ricardo de Rijcke geeft je graag persoonlijk advies.