Whatsapp met ons

Zakelijke voordelen van een nieuwe iPhone12
Nieuws 21 oktober 2020

Zakelijke voordelen van een nieuwe iPhone12

Met de introductie van de nieuwe iPhone12, overwegen veel Apple liefhebbers hun bestaande toestel in te ruilen voor deze nieuwe variant. Toestellen worden met de tijd vaak wat traag en échte liefhebbers willen simpelweg het nieuwste model in bezit hebben! Welke zakelijke voordelen biedt dit toestel? Wat zijn wezenlijke verbeteringen, die de aankoop van de iPhone12 zakelijk gezien interessant maken? In dit artikel zoomen we in op de voordelen die een zakelijke iPhone12 biedt.

Groot scherm om documenten beter te kunnen lezen en bewerken

De iPhone 12 wordt geleverd in vier modellen. U heeft de keuze uit het basismodel, een Mini-, een Pro- en een Pro Max-variant. Van al deze modellen is de iPhone 12 Pro Max het grootste. Het model heeft een 6,7 inch beeldscherm en daarmee is het het grootste toestel wat Apple de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. Voor zakelijke gebruikers is een groot beeldscherm zeker wenselijk! Het maakt het makkelijker om notities te maken in een CRM, maar ook om complete documenten te lezen en onderweg te bewerken. Smartphones worden steeds meer gebruikt als broekzak computer, in plaats van een toestel om mee te bellen en Whatsappen.

Bestanden delen in een handomdraai

Documenten versturen naar jezelf om die documenten vervolgens te downloaden en vanuit je laptop in een e-mail naar anderen te versturen, is verleden tijd. Of erger nog, documenten overzetten met een kabeltje. Combineer de iPhone met een  iPad of bijvoorbeeld een Macbook. Met o.a. Airdrop heb je de mogelijkheid om binnen een paar seconden een bestand over te zetten van de iPad naar je iPhone en andersom. De snelheid waarmee bestanden gedeeld kunnen worden is zakelijk interessant.

Een sneller dan snelst A14-chip

Niet alleen Airdrop maakt het delen van bestanden tussen apparaten van Apple heel eenvoudig. Sterker nog, voornamelijk de Bionic A14-chip zorgt dat dit soepel en snel verloopt. Apple zegt hierover:

De A14 Bionic is de eerste 5-nanometer chip in een smartphone, met geavanceerde componenten van maar een paar atomen breed. Met veertig procent meer transistors is de snelheid hoger, maar het energie­verbruik lager. Zo gaat de batterij langer mee.

Kortom: het toestel is sneller dan snelst!

Ceramic Shield

Een opvallende verbetering is dat de schermen van de nieuwe modellen zijn voorzien van een Ceramic Shield (keramische schild). De nieuwe variant Ceramic Shield is volgens Apple harder dan het glas van welke smartphone ook. Het levert vier keer betere prestaties bij een val dan het scherm van de iPhone 11. Kortom het is minder waarschijnlijk dat het scherm barst wanneer je een iPhone 12 (Pro) per ongeluk uit je handen laat vallen, de valbestendigheid is met een factor vier vergroot ten opzicht van de iPhone 11. Natuurlijk is dit geen garantie dat er geen schade zal ontstaan, er zijn namelijk veel verschillende factoren die hierop invloed hebben.

Professioneel camerasysteem

De iPhone 12-serie heeft zoals verwacht wederom een aantal verbeteringen voor de camera gekregen. Elk jaar verbetert Apple de iPhone weer op een aantal belangrijke punten. De grootste verbeteringen vinden we vaak bij de camera. De resolutie van de camera’s is onveranderd gebleven. Alle lenzen aan de achterzijde zijn dan ook 12-megapixels. Apple heeft niet de gewoonte om het aantal megapixels op te voeren, maar probeert vooral te sleutelen aan het verbeteren van de camera op andere vlakken. U bent hierdoor beter in staat om onderweg mooie foto’s te maken en die daadwerkelijk te gebruiken!

Sneller internet met 5G

De nieuwe toestellen van Apple bieden de mogelijkheid om 5G te gebruiken. Ook in Nederland zijn providers druk bezig met de uitrol van dit nieuwe netwerk. 5G is vele malen sneller dan het reeds bestaande 5G-netwerk. Zo worden video’s binnen een paar seconden geladen en bestanden arriveren razendsnel bij uw zakenpartners. De 5G-frequentie die hogere snelheden mogelijk maakt is pas in 2022 beschikbaar voor Nederlandse telecomaanbieders. Vanaf dan kunt u ook genieten van de hoge internetsnelheid van 5G.

Wilt u naar aanleiding van dit artikel meer weten over de zakelijke voordelen of mogelijkheden van de nieuwe iPhone 12? Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact op 0882210800

Meer informatie of direct de nieuwe iPhone 12 bestellen?

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.