Whatsapp met ons

Zakelijke wifi zonder zorgen met KPN Premium Wifi
Nieuws 8 juni 2021

Zakelijke wifi zonder zorgen met KPN Premium Wifi

Klagen uw collega’s of gasten weleens over de trage wifi-verbinding? Is het beeld tijdens videovergaderen zo korrelig dat u niet eens herkend wordt? Dan is het tijd voor KPN Premium Wifi van Axoft. Collega Pim Koopman vertelt hoe wifi-zorgen hiermee verleden tijd zijn.

Wifi zonder zorgen

Goede wifi is zo belangrijk als water uit de kraan. En helaas is het realiseren daarvan niet altijd even gemakkelijk. De technologische eisen veranderen, uw collega’s doen vaker een intensiever beroep op de internetverbinding en daarnaast neemt het aantal verbonden apparaten toe. Wilt u simpelweg dat het werkt, en blíjft werken? Dan is Premium Wifi van KPN iets voor u. Voor een vast bedrag per maand heeft u geen omkijken meer naar uw wifi-netwerk. Bij Axoft adviseren we u graag over de voordelen en begeleiden we u van A tot Z bij de overstap.

Snelle wifi op elke plek

Een goed dekkend, stabiel wifi-netwerk op uw werkplek regelen is ingewikkelder dan het lijkt. De ene ruimte is de andere niet, maar er moet wel overal een snelle en stabiele verbinding zijn. Met KPN Premium Wifi is er altijd een oplossing die past bij uw locatie: binnen of buiten, druk of rustig. De high-end access points die bij dit pakket inbegrepen zijn ondersteunen Wi-Fi 6, de nieuwste wifi-technologie, en zijn dus altijd snel en stabiel. Ook in ruimtes waar veel collega’s of slimme apparaten op het wifi-netwerk aangesloten zijn. Bovendien zijn deze access points altijd up-to-date, waardoor snelheid én veiligheid optimaal blijven.

Geavanceerde bescherming tegen cybercriminaliteit

Natuurlijk komt er meer dan alleen snelheid kijken bij een modern wifi-netwerk. Belangrijke gegevens van u en uw klanten moeten veilig zijn, ook als u (een deel van) uw netwerk openstelt voor gasten. De meegeleverde access points beschikken daarom over een ijzersterke firewall, waar u volledige controle over heeft. De firewall blokkeert automatisch verdachte processen, maar u heeft zelf het laatste woord over welke soorten verkeer toegestaan zijn. Uiteraard weten onze specialisten ook wat hier het beste in is. Ook kan er een speciaal gastennetwerk opgezet worden, waarbij u bepaalt wat daarop mogelijk is en hoeveel bandbreedte daar naartoe mag. Zo heeft u helemaal in de hand wie uw netwerk gebruikt.

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer

U of uw IT-beheerder hoeft zich niet door ingewikkelde of onoverzichtelijke schermen te worstelen om de controle over het netwerk te bewaren. Met een gebruikersvriendelijk online beheerportal verandert u makkelijk instellingen, en houdt u overzicht over wat er op de wifi-access points gebeurt. Het aantal gebruikers, en de netwerkbelasting die zij veroorzaken, is in realtime én achteraf terug te vinden. Omdat dit portal zich in de cloud bevindt, wordt het automatisch geüpdatet. Zo blijven er steeds nieuwe mogelijkheden bijkomen.

Daarom Premium Wifi bij Axoft

Axoft is Strategisch Partner van KPN en heeft dus alle kennis en skills in huis om het hele proces in goede banen te leiden. Van advies over het aantal access points en de optimale plaatsing daarvan, tot installatie en onderhoud. U kunt erop vertrouwen dat onze experts het beheer van uw zakelijke wifi tot in de puntjes geregeld hebben en dat geeft ú de ruimte om u op andere dingen te concentreren.

Wilt u uw zakelijke wifi optimaal regelen? We ondersteunen u met raad en daad om uw zakelijke netwerk optimaal te krijgen. Maak een afspraak en ontdek de voordelen van KPN Premium Wifi.

Pim Koopman
Key Account Manager