Whatsapp met ons

Zo maakt Axoft EASY MDM Pro je werkdag wel heel EASY
Nieuws 22 februari 2022

Zo maakt Axoft EASY MDM Pro je werkdag wel heel EASY

IT-beheer moet gewoon snel en simpel zijn, toch? Neem je smartphones en tablets. Ja, de data, apps en instellingen erop moeten altijd up-to-date zijn. Nee, dat mag niet te veel tijd en geld kosten. Moeilijk? Niet met Axoft EASY MDM Pro. Sterker, deze oplossing maakt beheer makkelijker dan ooit. Collega Ricardo de Rijcke vertelt hoe deze oplossing je werkdag wel heel EASY maakt.

 • Je hebt niet meer te maken met handmatig beheer

  Handmatig beheer is niet meer van deze tijd, en je kunt je werkdag bovendien wel nuttiger besteden. Met Axoft EASY MDM Pro beheer je alle toestellen tegelijk, en op afstand. Gewoon, binnen een paar klikken. Alle toestellen beschikken altijd over de juiste updates. Je bent veel minder bezig met repetitieve technische klusjes en bespaart zeeën van tijd.

 • Je houdt pottenkijkers eenvoudig buiten

  Je wilt natuurlijk niet dat Jan en alleman rond kunnen neuzen op de smartphones en tablets van je collega’s. Dat voorkom je bijvoorbeeld door wachtwoordgebruik verplicht te stellen. Zakelijke gegevens blijven daardoor beveiligd; ideaal om het risico op datalekken en bijbehorende ellende te minimaliseren. Je raadt het al: met Axoft EASY MDM Pro bereik je dit in een handomdraai.

 • Je weet zeker dat collega’s altijd veilig werken

  Met Axoft MDM EASY Pro bepaal je welke websites wel en welke niet bezocht mogen worden en stel je eenvoudig VPN-verbindingen in. Daardoor wordt het risico op hacks en malwarebesmettingen een stuk kleiner. Met Mailsecurity uit de Axoft EASY-toolkit zorg je ervoor dat mails veilig worden verstuurd, geopend en bewaard. Zo stel je een stevig securitybeleid in en blijven indringers buiten de deur.

 • Je kunt toestellen makkelijker voor privégebruik geschikt maken

  Veel bedrijven staan privégebruik van de zakelijke smartphone toe. Dat moet wel veilig gebeuren. Vandaar dat het wenselijk is om zakelijke en privégegevens te scheiden. Met Axoft EASY MDM Pro is dat een fluitje van een cent. Je maakt bijvoorbeeld eenvoudig een speciaal ingerichte werkomgeving aan met daarin al je zakelijke apps en gegevens. Zo minimaliseer je het risico op datalekken van je privacy- en bedrijfsgevoelige informatie.

 • Je hoeft de oplossing niet eens zelf te installeren

  De oplossing zelf is bijzonder makkelijk te gebruiken. Ook alle stappen daaromheen maken we zo EASY mogelijk voor je. Kies je voor de oplossing, dan zorgen wij voor de installatie ervan. Je hebt er zelf helemaal geen omkijken meer naar. EASY toch?

Wil jij het ook zo EASY mogelijk?

Spreekt het gemak van Axoft EASY MDM Pro jou ook wel aan? Laat het ons dan even weten. We gaan dan voor je aan de slag, zodat ook jij snel profiteert van deze voordelen. Zo maak je het jezelf toch weer een stukje makkelijker én ben je de held onder je collega’s.