Whatsapp met ons

Zuinig aandoen met je zakelijke databundel? Vergeet het!
Nieuws 30 september 2022

Zuinig aandoen met je zakelijke databundel? Vergeet het!

Wil jij werken waar en wanneer je wilt? En wil jij écht altijd en overal klaar kunnen staan voor je klanten? Dan heb je een mobiele databundel nodig die dat bij kan benen. Upgrade daarom nu KPN EEN MKB Mobiel naar Unlimited Data & Bellen en kies écht voor eindeloos gemak.

Unlimited Data & Bellen voor 32,50 per maand

Zet jij de stap naar onbeperkte vrijheid, bereikbaarheid en productiviteit? Tijdelijk voor slechts 32,50 euro per maand upgrade jij je bestaande KPN EEN Mobiel-abonnement(en) naar Unlimited Data & Bellen. Deze prijs geldt voor de gehele contractduur. Met dit abonnement kun je zoveel data gebruiken als je wilt, zonder ooit nog zorgen te hebben over onverwachte, extra kosten.

Altijd online met het beste 5G-netwerk

Met een Zakelijk Mobiel-abonnement van KPN maak je overal gebruik van het beste en snelste 5G-netwerk van Nederland. En dat betekent altijd en overal een snelle, stabiele én veilige verbinding. Sowieso op je smartphone, maar met hetzelfde gemak zet je een hotspot op en maak je met je laptop gebruik van dezelfde verbinding. En om je productiviteit letterlijk grenzeloos te laten zijn, kun je in de hele EU onbeperkt bellen en online zijn.

Je voordelen met Unlimited Data & Bellen:

  • Vast laag bedrag van slechts 32,50 euro per maand
  • Ontvang onbeperkt internetten, bellen en sms’en op je mobiel
  • In Nederland en heel de EU

Een totaalpakket voor jouw mobiele behoeften

Mobiel werken en goed bereikbaar zijn omvat natuurlijk meer dan een mobiel abonnement. Bij Axoft helpen we je graag verder en kijken we wat jij nodig hebt. Met passende toestellen voor al je collega’s, een MDM-oplossing om deze efficiënt te beheren én opties om je mobiele infrastructuur te verbeteren. Wat dacht je van vast-mobielintegratie en extra securityoplossingen?

Van onbeperkte data naar onbeperkt ontzorgen?

Wil jij de bereikbaarheid van jou en je collega’s naar een hoger niveau tillen? Dan zit je bij Axoft goed. Als KPN Strategisch Partner zijn wij hét aanspreekpunt voor álle zakelijke KPN-diensten. Daarnaast kijken we verder – en houden we rekening met de rest van je IT. We zorgen ervoor dat alles goed werkt en zijn pas tevreden als jij dat bent. Neem contact op voor de actievoorwaarden en ervaar hoe zorgeloos zorgeloos kan zijn.