KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één

Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?

Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak
KPN één partner

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Voor uw beschikbare IT & Telecomoplossingen

ict consultancy

CONSULTING

Consulting

Voor inventarisatie, projectmanagement en training van uw IT en Telecomoplossingen!

Lees verder…

cloud werkplek

CLOUD WERKPLEK

Cloud werkplek

Overal en altijd aan het werk voor een vast bedrag per medewerker per maand!

Lees verder…

cloud telefonie

CLOUD TELEFONIE

Cloud telefonie

Eenvoud, betrouwbaar én overal bereikbaar waar u ook bent!

Lees verder…

HARDWARE

Hardware

Volledige aankoop of het leasen van hardware via Axoft. Het is allebei mogelijk! Hierdoor is de werkplek van uw medewerkers altijd up-to-date en voorzien van de beste hardware!

Lees verder…

PRINTEN

SOFTWARE

Software

Uw werkplek is niet compleet zonder een juiste infrastructuur, architectuur, hardware, maar ook zeker niet zonder software.

Lees verder…

INFRASTRUCTUUR

Infrastructuur

Met de IT en Telecom infrastructuur wordt de digitale snelweg van uw organisatie bedoeld. En deze digitale snelweg moet wel goed aangelegd worden, om optimaal te kunnen werken.

Lees verder…

mobile device managed

MOBIELE TELEFONIE

Mobiele telefonie

Een vak apart dat veel verder gaat dan het aanbieden van de beste belbundel. Axoft verzorgt ook uw devicemanagement.

Lees verder…

INTERNET OF THINGS

Internet of things

Dankzij Internet of Things (IoT) is het tegenwoordig mogelijk om objecten met het internet te verbinden, data te verzamelen én zelfs op afstand aan te sturen.

Lees verder…

MANAGED SERVICES

Managed services

Middels Managed Services willen we u volledig ontzorgen. Daarbij krijgt u helder inzicht en (gebruiks)gemak.

Lees verder…

Security

SECURITY

Security

Met de hele wereld communiceren en ongewenste indringers met verkeerde bedoelingen weren? Dat vraagt om het juiste veiligheidsscenario!

Lees verder…

AXOFT EASY

Axoft Easy

Een gedegen inventarisatie staat bij Axoft aan de basis van elk advies dat wij uitbrengen. Het is het vertrekpunt van het cyclische Axoft Easy® en begint met een complete scan.

Lees verder…

Al onze vragen werden opgepakt en behandeld. Ontzorgen noemen ze dat, volgens mij met een mooi woord. Zodra ons contract afliep, zijn we gelijk overgestapt naar Axoft.

De casus van Red-D-Arc
Meer referenties lezen